100 днів 3G безліміту, 300 хвилин і до 4 місяців без абонплати у подарунокintertelecom podarok

Отримуйте супер бонуси при покупці смартфонів Cdma+Gsm

Доповнюйте свій мобільний номер GSM оператора можливостями 3G інтернету та голосового зв'язку Cdma від Інтертелеком. Вибирайте двостандартний смартфон Cdma+Gsm та безкоштовно активуйте акцію «Смарт драйв», отримуючи в подарунок:

- 100 днів 3G безліміту;
- 300 хвилин для дзвінків на всі напрямки по Україні;
- до 4 місяців без абонплати.

Бонусні хвилини та мегабайти 3G інтернету в рамках акції «Смарт драйв» надаються на додаток до пакетних умов обраного тарифного плану для смартфона: «Кращий смартфон», «3G смартфон на місяць», «Супер смартфон 30», «Супер смартфон 50», «Супер смартфон 90» або «Супер смартфон 150». Після закінчення терміну дії акції ви можете користуватися всіма послугами, що надаються в рамках чинної тарифної пропозиції.

Подарунки доступні при покупці будь-якого двостандартного смартфона від Xiaomi, Meizu, Samsung, Huawei та HTC.

Cdma Plus запрошує протестувати понад 20 моделей смартфонів Cdma+Gsm

Від флагманів до бюджетників: для тестування доступні смартфони провідних світових виробників.

Купуйте та тестуйте понад 20 моделей Cdma+Gsm гаджетів, в асортименті нашого магазину представлені пристрої від бюджетного до преміум. Протестувати можна будь-хто, вибравши саме той варіант, який відповідає всім Вашим вимогам ідеального двостандартного смартфона.

Основною перевагою двостандартного гаджета перед звичайним смартфоном на дві SIM-картки є можливість одночасної роботи в мережах Cdma та GSM. Це дозволяє набагато ширше подивитись можливості мобільного зв'язку, доповнивши мобільний номер GSM-оператора 3G інтернетом від Інтертелеком на найширшій території покриття в Україні. Крім того, тарифні плани Інтертелеком дешевші та надають більше інтернет трафіку 3G, а також якісний та надійний голосовий зв'язок на найвигідніших умовах.

При покупці смартфона кожен абонент отримує подарунки: 100 днів 3G безліміту, 300 хвилин для дзвінків на всі напрямки по Україні та 4 місяці без абонплати.

Повний перелік доступних для тестування смартфонів можна переглянути в розділі Смартфони cdma+gsm на нашому сайті. Ми пропонуємо додати 3G інтернет до будь-якого GSM-номеру.

Підключення до мережі Інтертелеком із новими смартфонами залишається максимально простим. Користувачеві пропонується пристрій у комплекті зі стартовим пакетом: встановивши R-UIM картку в смартфон, можна відразу починати користуватися послугами зв'язку.

За допомогою двостандартних смартфонів можна залишатися з номером свого оператора, користуючись при цьому 3G від Інтертелеком. Таким чином, абоненти не мають жодних обмежень, поєднуючи всі переваги послуг зв'язку в одному пристрої.

3G гаджети можна придбати в кредит у наc магазині. Купуйте вигідно!

Давно збираєтеся придбати 3G обладнання, але чекали найвигіднішої пропозиції? Ми пропонуємо скористатися новою можливістю – покупкою пристроїв у кредит. Найпривабливіші умови оплати частинами до 24 місяців на смартфони 3G, гнучкі терміни від 2 до 24 місяців, а також широкий вибір сучасного обладнання.

Придбати в кредит можна будь-який смартфон. Після завершення оформлення ви можете повноцінно використовувати новий 3G пристрій - швидко, зручно та без навантаження на бюджет.

Смартфони з двома SIM-картами давно перейшли в розряд гаджетів, що повсюдно використовуються, тоді як інтерес до двостандартних смартфонів серед українських користувачів тільки починає зростати. В інших країнах, наприклад, США або Китаї, де CDMA зв'язок поширений так само широко, як і GSM, спостерігається інша картина: двостандартні пристрої мають стабільно високий інтерес з боку споживачів. Адже на відміну від звичайних двосимвальних апаратів, двостандартні гаджети одночасно працюють у різних стандартах зв'язку: CDMA та GSM.

Українським користувачам це дозволяє по-новому подивитись послуги мобільного зв'язку та 3G інтернету. Доповнивши мобільний номер GSM-оператора можливостями 3G та голосового зв'язку CDMA оператора Інтертелеком, можна використовувати послуги зв'язку зі значно більшим комфортом та вигодою, адже тарифи Інтертелеком найбільш привабливі для дзвінків та 3G інтернету на ринку. Крім того, значно розширюється географія користування 3G інтернетом, адже 3G від Інтертелеком на сьогоднішній день доступний на найширшій території покриття в Україні - понад 14000 населених пунктів, охоплюючи понад 85,8% населення.