5 головних фактів про безпілотника Mi Drone

Компанія Xiaomi представила свій перший дрон, він отримав приємний дизайн та гарну начинку. З анонсом Mi Drone можна ознайомитись за цим посиланням. Представляємо вам 5 головних фактів, чому дрон Xiaomi це революційний продукт.

1. Автономність

Mi Drone оснащується гарною батареєю з ємністю 5100 мАг. Заряду акумулятора вистачає на 27 хвилин безперервних польотів і це досить довго для дрону таких розмірів. Найближчі конкуренти, які вдвічі дорожчі за Mi Drone літають від 15 до 24 хвилин для порівняння.

2. Просунута 4K камера

Ще однією перевагою Mi Drone є вбудована камера. У топовій модифікації використовується модуль камери від Sony На 12 Мп з можливістю запису відео в 4K форматі та частотою кадрів за секунду 60 fps. Знімайте незабутні краєвиди з висоти пташиного польоту.

3. Дальність керування дроном

Найцікавіше в дроні Xiaomi - це дальність польоту та контролю над дроном. На презентації показали незвичайний пульт керування, він оснащується двома PCB антенами, які можуть передавати сигнал Mi Drone на відстані 3 км.

Також у нього є функції повернення до користувача, наприклад, якщо дрон полетів за межі 3 км зони досяжності, він сам повернеться назад у те місце, де останній раз ловив сигнал.

4. Компактність

Важливою якістю дронів є їх габарити та зручність транспортування. Компанія FlyMi, яка розробила дрони для Xiaomi, оснастила безпілотник безліччю знімних частин. Після розбирання квадрокоптера залишається тільки його каркас, всі деталі без проблем помістяться у такий рюкзак Mi.

5. Координування польоту

Їде однією важливою та цікавою функцією Mi Drone є можливість задати йому траєкторію польоту GPS. Наприклад, дрон може літати по колу і патрулювати будинок, або літати від одного краю озера до іншого, знімаючи все, що відбувається внизу.