Нові 3G тарифи: 50 ГБ за 149 грн на місяць!

Перевірте наявність свого населеного пункту в зоні дії нових пропозицій.

Хочете використати ще більше 3G інтернету на вигідних умовах? Перевірте, чи ваш населений пункт знаходиться в зоні дії нової 3G-лінійки тарифних планів, і підключайтеся до однієї з трьох безлімітних пропозицій за акційною ціною в 1 грн!

«3G Безліміт 99 Акційний» - тарифний план, в рамках якого ви отримуєте 1 000 МБ високошвидкісного 3G інтернету щодня. Ця пропозиція відмінно підходить тим, хто хоче активно використовувати 3G на кількох мобільних пристроях одночасно — наприклад, смартфоні та планшеті. Розмір абонплати складає 99 грн. на місяць.

«3G Безліміт 149 Акційний» - безлімітний тариф із щомісячним пакетом високошвидкісного трафіку. 50 000 МБ 3G інтернету забезпечують можливість вільно споживати важкий контент, за винятком витрачених мегабайт. Сервіси потокового відтворення музики, онлайн-телеканали, онлайн-додатки та робота в мережі, а також багато іншого доступні лише за 149 грн на місяць.

«Супер 3G Безліміт Акційний» - абсолютно безлімітний тарифний план без обмежень за швидкістю або трафіку. Підключайте пропозицію на мобільний Wi-Fi роутер і використовуйте високошвидкісний 3G як повноцінний аналог домашнього інтернету, який, до того ж, завжди можна брати із собою. Повний безліміт у рамках цього тарифу доступний за 199 грн. на місяць.

За межами населених пунктів, в яких діють умови тарифів, швидкість передачі даних знижується до 128 Кбіт/с.