HTC представила смартфон HTC One (E8) у пластиковому корпусі

  Компанія HTC вже представила на китайському ринку смартфон HTC One Vogue Edition (HTC One M8 Ace). Але мало хто сумнівався, що тайванський виробник не обмежуватиметься Піднебесною та випустить новинку і в інших країнах світу. І, підтверджуючи це, HTC представила міжнародну версію HTC One Vogue Edition, яка буде відома за межами Китаю під назвою HTC One (E8).

   Замість алюмінієвого корпусу HTC One M8 новинка виявилася укладена в більш недорогий пластиковий корпус і отримала трохи більшу товщину (9,9 проти 9,4 міліметра) та меншу вагу 145 грамів замість 160 грамів у флагманського смартфона.

  Серцем HTC One (E8) виявилася апаратна платформа Snapdragon 801 з чотириядерним процесором з тактовою частотою 2,3 ГГц. Так що в цьому плані вона дещо поступається своєму китайському аналогу, що має процесор з трохи більшою частотою 2,5 ГГц. Розмір оперативної пам'яті апарата становить 2 гігібайти. Він має 16 гігабайт власної пам'яті, яку можна розширити на 128 гігабайт завдяки наявності слота для карт пам'яті формату microSD.

  HTC One (E8) може запропонувати користувачам основну 13-мегапіксельну камеру з BSI-сенсором, діафрагмою f/2.2, одним світлодіодним спалахом і можливістю запису відео з 1080p роздільною здатністю і фронтальну BSI-камеру з матрицею 5 мега. А ще однією важливою відмінністю HTC One (E8) від HTC One (M8) стало те, що в смартфоні встановлено два слоти для карток nanoSIM, один з яких має підтримку GSM-мереж, а другий підтримує роботу в GSM, HSPA+ та LTE-мережах . Щоправда, в останньому випадку йдеться лише про підтримку китайських LTE-мереж.

HTC One (E8) з'явиться в деяких країнах на початку поточного місяця.