Huawei E5200C (E5 mini) – новинка від компанії лідер виробництва обладнання для мобільного Інтернету. Huawei E5200C роутер, який працює в мережах стандарту CDMA 800 на швидкості EVDO REV A, до 3,1 Мбіт/сек на завантаження та 1,8 Мбіт/сек на віддачу. Перевірено роботу з операторами Інтертелеком та PEOPLEnet. Є дуже зручна опція, що працює як від прошивки, так і від картки RUIM. Є можливість використовувати одразу двох операторів. Перший зашивається програмно у роутер, другий оператор на картці. За відсутності картки він автоматично працює від прошивки, коли вставляєте картку, працює Інтернет із картки, при цьому необхідно зробити деякі налаштування підключення в адмінці роутера.

Huawei E5200C (E5 mini) має дуже компактний розмір, його товщина становить14,4 мм, довжина -90,5 мм і ширина роутера -56 мм. Легко міститься в кишені, сумці, рюкзаку, барсетці. Дизайном Huawei E5 mini практично нічим не відрізняється від інших моделей цього виробника. Huawei e5200c може працювати як в режимі роутера, так і в режимі модему, тобто, його можна підключити до ноутбука через кабель, він після встановлення драйверів надаватиме доступ до мережі Інтернет для ноутбука, а також до нього можна буде підключитися за допомогою   його Wi Fi мережі, підтримує роботу до 8 пристроїв, це дуже зручно і не вимагає додаткових установок або налаштувань. Достатньо знайти мережу на пристрої та ввести пароль, який за замовчуванням вказано на звороті задньої кришки роутера.

Що стосується роботи Huawei E5200C (E5 mini), можна відзначити хороший приймач-передавач, швидкий коннект і не складне налаштування. Акумуляторна батарея об'ємом 1150 мАг дозволяє тримати заряд до 4 годин, радіус дії WI FI приблизно 10-15 метрів, але за різних умов радіус дії та час роботи можуть бути більшими.

Загалом Huawei E5 mini можна виділити, як ще один якісний 3G Wi Fi роутер, які надходять на наш ринок, стабільно працюють і добре себе зарекомендували. У комплекті постачання кабель USB, акумуляторна батарея та сам роутер. Випускаються у двох кольорах, чорний та білий. Вже у продажу у нашому магазині. Робіть заявку та отримуйте якісний модем-роутер від світового виробника компанії Huawei.