Даримо 10 ГБ щомісяця

Підключайтеся та отримуйте подарунки до 15-річчя «Інтертелеком»!

«Інтертелеком» виповнюється 15 років і на честь дня народження оператор оголошує місяць подарунків для всіх абонентів. Підключайтесь у березні та отримуйте до 10 ГБ 3G інтернету щомісяця протягом року!

Більше ніякої економії трафіку — максимум 3G інтернету з новими акціями! Дивіться улюблені фільми та серіали, слухайте музику, грайте та спілкуйтесь, обмінюйтесь з друзями чи колегами контентом за допомогою хмарних сервісів, працюйте в онлайн-додатках чи фоторедакторах — з новими 3G пропозиціями від «Інтертелеком» інтернету вистачить на все.

Для максимальної зручності споживання 3G інтернету оператор передбачив рішення для користувачів будь-яких пристроїв.

Для користувачів смартфонів та планшетів оптимально підходять тарифні плани лінійок «Супер смартфон» та «Супер 3G планшет», а також пропозиція «Вільний день +». Підключайтеся та отримуйте 2,5 ГБ 3G інтернету в подарунок щомісяця!

Користувачам ноутбуків та ПК, які звикли не економити мегабайти, підійдуть тарифні плани «3G Безліміт» та «3G Безліміт 139» та 10 ГБ 3G інтернету в подарунок у рамках акції.

Отримуйте подарунки від «Інтертелеком» вже сьогодні! Замовляйте стартові пакети або 3G обладнання на сайті або підключайтеся в будь-якому центрі обслуговування абонентів або дилерській точці продажу «Інтертелеком».

Акція діє до 31 березня 2016 року. Встигніть отримати свій рік 3G у подарунок!