Дивіться фільми на улюблених гаджетах разом з «Інтертелеком ТВ»

Перший місяць використання послуги - у подарунок.

Не уявляєте хорошого вечора без перегляду улюблених ТВ-каналів? Відкривайте світ онлайн-телебачення з новою послугою «Інтертелеком-ТВ» від MEGOGO!

Оформляйте одну з трьох підписок«Кіно та ТБ»: «Легка», «Оптимальна» або «Максимальна» - і дивіться фільми, серіали та популярні телеканали на всій території покриття 3G-інтернету від «Інтертелеком».

Пробуйте послугу безкоштовно протягом першого місяця: під час оформлення підписки «Кіно та ТБ: Легка» «Інтертелеком» дарує місяць використання послуги без внесення абонентської плати.

Активуйте будь-яку підписку в особистому кабінеті (АССА):

«Кіно та ТБ: Легка» за 37 грн/місяць — це 92 канали та доступ до колекції з понад 5500 фільмів без реклами;

«Кіно та ТБ: Оптимальна» — збалансована пропозиція: 97 каналів та доступ до колекції з 6500 фільмів без реклами за 77 грн/місяць;

«Кіно та ТБ: Максимальна» — підписка для справжніх кіноманів: 139 каналів та доступ до колекції з 6500 фільмів без реклами з абонплатою 147 грн/місяць.

Крім того, користувачі будь-якої підписки можуть замовити додаткові пакети: «FilmBox», що включає 7 зарубіжних тематичних каналів, за 39 грн/місяць та «ViasatPremium» з 2-ма HD-каналами преміального кіно за 57 грн/місяць.

Більше 22 000 годин кіно, мультфільмів, серіалів, телевізійних шоу та концертів - в одній простій підписці «Кіно та ТБ» на будь-якому вашому пристрої: смартфоні, планшеті, комп'ютері та SmartTV.

Підключайтесь до безмежного світу кіно з новими пропозиціями «Інтертелеком-ТВ»!