Представлений Mi Band 2 - всі подробиці про новинку

Дизайн

Загальні риси Mi Band 2 не змінилися, якщо порівнювати з попередніми поколіннями. Трекер, як і раніше, складається з двох частин - капсули і силіконового ремінця. На передній частині Mi Band 2 розташовується дисплей OLED і клавішею для вибору статусу відображення функцій на екрані. На протилежній нижній межі є оптичний датчик серцевого ритму.

Дисплей Mi Band 2 вміє показувати пульс, пройдені кроки, спалені калорії, відстані та найголовніше - час.

Можливості

Mi Band 2 має нову начинку та повністю перероблені алгоритми роботи датчиків сну та руху. Новий Mi Band ще точніше розпізнаватиме рухи і визначатиме хибні кроки.

Також Xiaomi Mi Band 2 вміє вимірювати пульс, тепер виміри можна проводити прямо на руці без участі смартфона, трекер сам все виміряє та відобразить дані на дисплеї. Клавіша на дисплеї допомагає користувачеві вибрати потрібну функцію для відображення.

На екрані Mi Band 2 при активному підключенні через Bluetooth 4.0 будуть виводитися дані про вхідні дзвінки та СМС, також можна буде подивитися, скільки залишилося заряду батареї у браслета.

Автономність

З приводу автономності Mi Band 2 ходило багато чуток, користувачі вважали, що застосування дисплея в браслеті значно знизить час роботи. Але Xiaomi застосувала особливу магію та час роботи Mi Band 2 складає повноцінні 20 днів. Для порівняння у Mi Band 1S – 20 днів, а у Mi Band – 20 днів. Двадцять днів - дуже непогано для гаджета, що носиться з екраном, правда?

Технічні характеристики

дисплей OLED
батарея 70 мАг Li-Pol
пульсометр
габарити 40.3×15.7×10.5 мм
Bluetooth 4.0 LE
вага трекера 7 грам
сумісність Android 4.4 та iOS 7.0 і вище

Як і раніше для браслета доступні змінні ремінці із медичного силікону безпечного для шкіри.

Замовити свій Mi Band Ви можете у нашому інтернет-магазині.