Представлений перший безпілотник Xiaomi - Mi Drone

Китайська Xiaomi представила перший літальний апарат власної розробки. Ним став Mi Drone, цей дрон виконаний у вигляді квадрокоптера на 4 лопаті і він оснащується камерою, що обертається на 360 градусів 4K. За виробництво дрону відповідає китайський партнер Xiaomi компанія FlyMi та її CEO Cai Wei.

Xiaomi за пару днів до заходу обдарувала фанатів тизерами, з яких стало зрозуміло, що компанія має намір випустити свій перший безпілотник. Mi 4K Drone - це нове слове у світі квадрокоптерів середніх розмірів, китайській Xiaomi вдалося створити шедевр і ось чому.

Mi Drone виконаний у вигляді класичного квадрокоптера - він має чотири лопаті, спеціальні ніжки для посадки та світлодіодне підсвічування кожної з лопатей. Корпус та всі елементи виготовлені з якісних матеріалів. Під корпусом розташована камера, що обертається на 360 градусів, з можливістю відео зйомки в 4K форматі.

Щодо управління літальним апаратом Mi Drone - у комплекті є пульт із двома антенами. У пульта є спеціальний тримач для смартфона, що міститься там як компактний Mi5 так і великий Mi Max. На екран смартфона буде виводитись зображення з 4K камери дрона. За допомогою пульта можна віддалено вести фото та відео зйомку. Максимальна підтримувана якість відео - 4K, 60 fps.

Всередині дрону Xiaomi встановлена ​​хороша батарея з ємністю 5100 мАг, що дозволяє йому протриматися в повітрі 27 хвилин без перерви.

Відео Xiaomi Mi Drone