Компанія HTC спільно з China Telecom випустили новий смартфон, який підтримує роботу у двох стандартах одночасно HTC Desire 609D. Ця модель була представлена вперше на мобільному ярмарку в Китаї, який проходив з 21 по 23 червня 2013 року.

HTC Desire 609d cdma+gsm

Нова модель смартфона HTC Desire 609D використовує 4,5-дюймовий Super LCD 2 екран з роздільною здатністю 540x960 QHD, працює на чотириядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 1,2 ГГц, високі показники продуктивності, унікальний , використовуючи HTC BlinkFeed інтерфейс, переконайтеся, що ваш світ завжди у вас під рукою. Приголомшливий головний екран, в який інтегрований ваш улюблений контент.

З HTC BlinkFeed Ви можете додати інформацію, яку Ви хочете, та оновлення HTC BlinkFeed, створити свій власний домашній екран. Ви завжди будете отримувати останню інформацію.

Оперативна пам'ять HTC Desire 609d складає 1 Гб, також смартфон має внутрішню пам'ять ємністю 8Гб з можливістю збільшення її за допомогою карт microSD розміром до 64GB.

Основна камера комунікатора складає 8-мегапікселів, має вбудований чіп незалежної обробки зображень з великою апертурою F/2.0 28mm супер ширококутний, автофокус, запис відео 720p та світлодіодний спалах. Фронтальна камера HTC Desire 609d складає 1,6 млн пікселів.

Новий смарфон має можливість запису фантастичного відео. Основні функції редагування відео, що дозволяє користувачам автоматично створювати фото відео 30 секунд, а також додати різні спецефекти у голлівудському стилі, так що пам'ять стає живою та цікавою. Є можливість миттєво створювати фото зі знятого раніше відео, що дозволяє виділити яскраві моменти життя та зберегти в пам'яті, завантажити в соціальні мережі, або відправити друзям поштою.

За допомогою HTC Sync Manager Ви можете легко та швидко перенести необхідні Вам дані на Iphone або інший HTC телефон, а також легко керувати музикою, фотографіями, документами та іншими даними.

HTC Desire 609d CDMA+GSM комунікатор має подвійний фронтальний стереодинамік і Beats Audio забезпечує гарний звук. Найбільш шокуючий гучний звук і значно знижує спотворення, що ведуть роботу користувачів Hi-Fi рівня звукові та візуальні ефекти.

З початку нової флагманської моделі HTC One і тепер HTC Desire 609D має потужні характеристики, HTC сформували повну систему продуктів для різних категорій користувачів, від низької, середньої та високої шкали рівнів користувачів з найшвидшими мобільними смартфонами. 
Чекаємо розвитку далі)

HTC DESIRE 609D купити можна тут