Сам по собі смартфон Xiaomi чудовий інструмент як для роботи, так і для розваг. Пропонуємо до вашої уваги топ 5 кращих аксесуарів для Mi смартфона, які трохи розширять його функціонал і убезпечать його від пошкоджень.

Скло на дисплей

Ще один спосіб убезпечити екран вашого Mi гаджета від раннього "старіння" - це захисне скло. Такий аксесуар є до кожної моделі смартфона, але при виборі скла потрібно бути обережним та остерігатися підробок.

Неоригінальне захисне скло найчастіше зроблено з неякісних матеріалів, які впливають на його прозорість та можуть призводити до збоїв роботи датчика освітленості на передній межі Mi смартфона. Через це дисплей може не гаснути під час наближення до обличчя під час розмови, також може некоректно працювати датчик освітлення. До речі, це одна з найчастіших причин, з яких користувачі звертаються до нашого сервісного центру.

У нашому магазині - тільки оригінальне та якісне скло, яке наші співробітники магазинів вам поставлять рівно і якісно.

Чохол на Mi смартфон

Найпростіший і доступніший спосіб вберегти корпус вашого Mi смартфона і звичайно ж дисплей - це одягнути його в "бронежилет". У ролі бронежилета виступає природно чохол, у нашому магазині є багато варіацій під кожен апарат починаючи від Mi 3 до Redmi Note 3.

Кнопка MiKey

Ще один дуже корисний аксесуар, що розширює функціонал вашого Mi смартфона: це фізична кнопка MiKey. Принцип її дії простий - вставте MiKey в аудіовиход вашого Mi смартфона або планшета і виставте в налаштуваннях будь-яку дію на клацання по ній. Це може бути, наприклад, швидкий запуск камери або музичного плеєра.

Є кілька кольорів MiKey під забарвлення вашого смартфона, а ціна цього аксесуара в нашому магазині – менше 100 грн.

Монопод (селфі-палиця)

У користувачів склалися спірні думки про корисність монопода, або як його ще називають у народі - селфі палиця. Однак є випадки, коли подібна річ просто незамінна. Наприклад, коли ви на прогулянці одні й довкола немає нікого, хто б міг допомогти вам сфотографувати яскравий момент.

У нашому магазині є базові моноподи Xiaomi, а також багатофункціональний iPearl з максимальною довжиною 90 см.

Автомобільний зарядний пристрій Roidmi

Roidmi - це корисний автомобільний аксесуар для вашого смартфона або планшета, який виконує одразу дві функції: заряджає ваш гаджет і може передавати музику на вбудоване авто радіо з вашого Mi смартфона/планшета.

Гаджет буває чорного та білого кольору.