Відеореєстратор Xiaomi Yi Smart Car

Багато людей думають, що камера Xiaomi Yi Smart Car є однією з версій камери екшн-камери Yi. Але це не так. Мета відеореєстратора Xiaomi Yi Smart Car це запис відео під час керування автомобілем. Якщо ви водій, або шукаєте подарунок для водія, вам сподобається ця маленька і компактна камера.

Характеристики

Датчики: Відеореєстратор Xiaomi Yi має датчик 3M. Він невеликий, але має високу чутливість до світла, що дозволяє записати відмінне відео під хмарним небом, тунелях і навіть у нічний час.

Чип: Xiaomi Yi Smart Car має чіп Yi A12.

Об'єктив: Для того, щоб максимально якісно знімати відео вночі, камекра має апертуру F1.8 та ширококутний об'єктив 168o.

Роздільна здатність відео та частота кадрів: Камера знімає високоякісні відео формату Super HD, він же 2K (1296p 2304x1296) 30 кадрів в секунду, також записує 1080p зі швидкістю 60 кадрів за секунду / 30 кадрів за секунду.

Дисплей: На задній стороні камери є 2,7" Live View LCD дисплей з роздільною здатністю 960x240 пікселів.

Акумулятор: Акумулятор Xiaomi Yi Smart Car вбудований з дуже низькою ємністю, тільки 240 мАг. Але це не проблема, оскільки відеореєстратор отримує живлення від автомобільного зарядного пристрою, що входить до комплекту.

Пам'ять: Ви можете використовувати карти MicroSD до 64 Гб, клас 10 для швидкого та якісного запису.

Порти: Xiaomi Yi Smart Car має порт MicroUSB для заряджання та передачі даних.

Можливості підключення: Ви можете керувати камерою через Wi-Fi передачі даних та пристроїв на основі прошивок iOS та Android App.

Кольори: Ви можете вибрати Xiaomi Yi Smart Car сірого або золотого кольору.

Розмір: 74x32x52.4

Вага: 74 грам

Аксесуари: До набору Xiaomi Yi Smart Car входять кріплення та зарядний пристрій з перехідником. Також у комплекті ви знайдете кабель живлення USB/MicroUSB, досить довгий для того, щоб підключити відеореєстратор до живлення, але він не пристосований для передачі даних.

Особливі можливості

Відеореєстратор Xiaomi Yi Smart Car має 6-осьовий G-датчик та ADAS.

6-осьовий датчик

Цей датчик реалізовано за допомогою функції "Collision Sensitivity". Камера починає екстрений запис тоді, коли він виявляє незвичайні рухи автомобіля, наприклад будь-які аварійні ситуації. Камера знімає додаткові фотографії протягом 20 секунд. та відео ролик - 10 сек. до та після активації. Цей ролик може бути видалено; він також не буде перезаписаний, коли картка заповнена.

ADAS (Advanced Driver Assistance System)

ADAS включає 3 функції:

Lane Departure Warning

Ця функція дуже чутлива і добре підходить для людей, яким потрібно проїхати велику відстань шосе. Система досить акуратна і точна, і реагує тоді, коли ви залишаєте вашу смугу в напрямках ліворуч або праворуч, – екран почне блимати, а голосові команди попередять вас про вихід зі смуги руху. Навіть якщо ви їдете вночі, система працює так само точно.

Forward Sensing

Ця функція ідеально підходить для міських вулиць, де є багато транспортних засобів та часто трапляються «пробки» на дорогах. Цей датчик допоможе вам керувати точніше, і попередить, якщо відстань до об'єкта перед вами надто коротка.

GPS

Він доступний для використання разом зі смартфоном, підключеним до камери, і передає інформацію про маршрут, а також швидкість і відстань.

Для того, щоб система Advanced Driver Assistance System працювала справно, ви повинні встановити камеру дуже уважно.

Як правильно встановити відеореєстратор Xiaomi Yi Smart Car?

Пристрій має бути встановлений чітко по лінії горизонту. Не встановлюйте камеру під кутом занадто високо або низько, а також переконайтеся, що камера була змонтована міцно і надійно. Калібрування запускається автоматично і працює дуже добре, якщо відеореєстратор знаходиться у правильному напрямку. Червоний хрестик на дисплеї показує, що положення горизонту має бути виправленим, і стає синім. коли установка коректна.

Корпус, кнопки та порти

- Слот для Micro-SD картки
- USB-порт
- Кнопка скидання
- 4 кнопки для керування
- 2 світлодіодні індикатори
- 1/4 "кріплення"

Ось деякі моменти, які ви повинні знати про вищезазначену інформацію:

1. Щоб монтувати камеру необхідно використовувати стандартне 1/4" кріплення.
2. Відеореєстратор починає запис автоматично, якщо підключений до живлення, вам не доведеться налаштовувати його вручну. За допомогою кнопки "Почати запис" ви можете вручну розпочати зйомку аварійного відео ролика .
3. Коли камера знаходиться в робочому процесі - жовтий світлодіод блимає.
4. Відеореєстратор має циклічний запис Коли картка Micro-SD заповнена, старі файли будуть перезаписані, за винятком екстрених відео роликів.
/>5. "Бібліотека" містить записані фото і відео. Якщо відео файл виділений фіолетовим - це екстрений відео ролик.
6. Ви можете використовувати кнопку живлення, щоб включити камеру, коли вона не живиться через USB. , ця кнопка приведе вас до меню «Налаштування».

Світлодіоди

- Жовтий індикатор показує стан запису
- Червоний – статус заряджання та вимикається, коли батарея повністю заряджена

Світлодіоди не дуже яскраві, тому вони не заважатимуть вам під час водіння.

Функції дисплея

Є чотири кнопки відеореєстратора, які можна використовувати для навігації та вибору функцій на дисплеї. В останній версії прошивки «Меню» доступно англійською мовою, але орієнтуючись у загальних символах, вам не важко розібратися навіть китайською. Давайте розберемося.

Дозвіл

- 2304x1296 = 2K відео / 30 fps
- 1080p відео / 60 fps
- 1080p відео / 30 fps

Аудіо

- Включити запис звуку
- Вимкнути запис звуку

Функція «Collision Recognition»

- Висока
- Середня
- Низька

Важливо нагадати, що G-датчик виявляє нерегулярні рухи і починає зйомку екстреного відео без можливості стерти цей файл.

Система ADAS

- Включити
- Вимкнути

Запам'ятайте! ADAS працює з роздільною здатністю 1080p / 30 fps. При виборі вищої якості або роздільної здатності система не працюватиме.

WiFi

Підключіть камеру за допомогою смартфона через Wi-Fi, щоб отримати інформацію GPS.
- Увімкнути
- Вимкнути

Режим очікування дисплея

Ви можете вибрати час для автоматичного вимикання екрана.
- 1 хв
- 5 хв
- 10 хвилин
- Вимкнути

Форматування: Ви можете відформатувати карту, яку використовуєте на даний момент.

Настойки за замовчуванням: Якщо ви хочете подарувати або продати свою камеру, то можете скинути всі налаштування.

Опис: Інформація про прошивку

Додаток

Додаток Xiaomi Yi Smart Car доступний для операційних систем Android та IOS. Використовуючи програму, ви можете виявити дещо інші особливості, які ми зараз розглянемо.

Якість відео

- 2304x1296 = 2K відео / 30 fps
- 1080p відео / 60 fps
- 1080p відео / 30 fps

Аудіо

- Включити запис звуку
- Вимкнути запис звуку

Функція «Collision Recognition»

- Висока
- Середня
- Низька

Ця функція не може бути відключена, тому що починає запис відео автоматично тільки тоді, коли датчики виявляють незвичайну активність автомобіля.

Маркери часу

Ви можете налаштувати час і дату для відображення у нижньому правому куті зображення. Ця функція доступна лише з програмою.

Водяний знак

У лівому верхньому куті можна створити логотип "Yi". Ця функція також доступна лише з програмою.

Система ADAS

- Включити
- Вимкнути

WiFi

За допомогою цієї функції можна змінити ім'я користувача та пароль для підключення до Xiaomi Yi Smart Car.

Режим очікування дисплея

- 1 хв
- 5 хв
- 10 хвилин
- Вимкнути

Модель: Назва моделі: "YICARCAM".

Серійний номер: Щоб відобразити серійний номер відеореєстратора.

Версія прошивки: Інформація про поточну прошивку.

Форматування картки пам'яті Micro-SD: Карта пам'яті буде відформатована.

Настойки за замовчуванням: Скидає налаштування до заводських.

Демо: Ви можете переглянути тест-відео, зняте за допомогою Xiaomi Yi Smart Car у денний та нічний час.

Підсумок

Так, відеореєстратор Xiaomi Yi Smart Car не є екшн-камерою, призначення цього пристрою – зйомка відео під час керування автомобілем, тому особливості Xiaomi Yi Smart Car відрізняються за функціоналом від звичайної екшн-камери Xiaomi Yi. Апертура складає F1.8, тому ви можете знімати якісні відео в денний і нічний час. Відеореєстратор простий у монтуванні та використанні, для того, щоб ви змогли легко встановити та налаштувати відеореєстратор у комплекті, ви знайдете детальну інструкцію. Ви можете також завантажити програму, доступну для Android та IOS пристроїв, щоб відкрити більше важливих та цікавих функцій. Система ADAS, функція «Collision Recognition» дуже добре підходять для довгої поїздки та щоденного водіння. Пам'ятайте, що екстрений відеоролик не може бути видалено або перезаписано. Також Xiaomi Yi Smart Car має GPS, тому ви можете використовувати його без підключення до смартфону. Якщо вам потрібна додаткова інформація про швидкість та відстань – підключіть смартфон. Батарея пристрою має маленьку ємність, але це не проблема, тому що головне джерело енергії відеореєстратора це автомобільний зарядний пристрій.
Xiaomi Yi Smart Car має надійне, якісне кріплення ¼". Світлодіодні індикатори працюють чудово і не турбують вас під час водіння .