Xiaomi MiBook Air - опис усіх моделей з лінійки ноутбуків Mi

Чутки про те, що Xiaomi готує Windows ноутбук підтвердилися, тепер в асортименті Mi з'явилося цілих два ноутбуки з діагоналями на 12.5 та 13.3 дюйми. Про всі характеристики, переваги та можливості читайте в нашій статті.

MiBook Air з діагоналлю 12.5 дюймів

Цей ноутбук є наймолодшою ​​версією в лінійці, пристрій отримав Full HD дисплей з діагоналлю 12.5 дюймів. Комп'ютер побудований з урахуванням процесора Intel Core M3, він оснащується 4 Гб ОЗУ DDR4, і навіть швидким SSD диском на 128 Гб. Як аудіосистему встановлено дві колонки виробництва AKG.

Працює 12.5-дюймовий MiBook на базі операційної системи Windows 10, а заряду акумулятора вистачає на 11.5 годин роботи під навантаженням.

MiBook Air з діагоналлю 13.3 дюймів

Старша модель MiBook Air має трохи збільшений екран на 13.3 дюйми, при цьому його вага становить 1.28 кілограм. Серцем ноутбука став процесор Intel Core i5-6200U із тактовою частотою до 2.7 ГГц, а за обробку відео відповідає відеокарта NVIDIA GeForce 940MX (1 Гб GDDR5). Оперативної пам'яті в цій компактній та потужній машинці є 8 Гб. Флеш-пам'яті є 256 Гб SSD. Від одного заряду акумулятора 13.3-дюймовий MiBook Air працює приблизно 9.5 години, що дуже непоганий результат для таких потужних технічних характеристик. Розміри MiBook Air - 309.6×210.9×14.8 мм.

До ноутбуків Mi будуть продаватися фірмові чохли, як на зображенні вище, а також різні наклейки та стікери на корпус для більшої персоналізації комп'ютера.

Обидва ноутбуки мають металеві корпуси та офіційну операційну систему Windows 10. Крім цього, через спеціальний додаток можна синхронізувати MiBook Air з вашим смартфоном, а також розблокувати доступ до робочого столу ноутбука за допомогою браслета Mi Band.

Придбати ноутбуки MiBook можна у нашому магазині Cdma Plus