На початку 2014 року компанія Xiaomi представила нову модель смартфону Redmi 1S, який забезпечила двома слотами для роботи в стандартах CDMA та GSM. Мушу виділити, що комунікатор має один радіомодуль, при дзвінку однією картку, друга тимчасово не доступна. Ще одна особливість Xiaomi Redmi 1S в тому, що він може працювати з двома картками GSM.

Новинка Xiaomi Redmi 1S отримала потужний 4-х ядерний процесор Qualcomm Snapdragon MSM 8628 з тактовою частотою 1,6 GHz та відеоприскорювач Adreno 305. Оперативна пам'ять має ємність 1 ГБ, вбудована пам'ять – 8 ГБ, частина якої вже зайнята під операційну систему Android 4.3 і є слот для карт пам'яті microSD, підтримує до 64 ГБ.

Дизайн Xiaomi Redmi 1S досить стандартний, звичайний прямокутний смартфон зі злегка закругленими кутами. Без гострих країв, проте, телефон зручно лежатиме у вашій долоні. 4.7-дюймовий IPS-дисплей має роздільну здатність 720x1280 пікселів і щільність 320 dpi - це означає, що вам не доведеться турбуватися про нечіткість шрифтів при перегляді веб-сторінок.

Хоча більшість бюджетних телефонів комплектується основною камерою 5-Мп або навіть менше, Redmi 1S смартфон забезпечили двома камерами, основний - 8,0 Мегапікселів та фронтальної - 1,6 Мегапікселів, для відеодзвінків, а також Redmi 1S на відміну від своїх попередників має додатковий модуль навігації GLONASS.

На відміну від того, що можна було очікувати від низькобюджетних пристроїв, немає затримки спрацьовування затвора, і є багато варіантів програмного забезпечення, таких як панорама та HDR. Продуктивність камери напрочуд добре, настільки добре, що ви могли б очікувати від елітного смартфона.

Акумулятор 2000 мАг, Redmi 1S в половину інтенсивної роботи дозволить працювати день від одного заряду, за більш активного режиму його доведеться заряджати.

Якщо ви шукаєте дешевий Android смартфона з гарною продуктивністю та багатою начинкою, то Xiaomi Redmi 1S ідеально підходить для Вас.

Купити Xiaomi Redmi 1S у Києві можна звернувшись до нас, зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши за будь-яким номером, вказаним на нашому сайті.