ZTE 890L Jetpack – нова модель мобільного 3G/4G Wi-Fi роутера від відомого виробника ZTE. Має квадратну форму із закругленими краями. Розмірами 8,9 см на 8,9 см, товщина пристрою становить 1,7 см. Вагам 136 грам. На мій погляд, трохи громіздкий, і важкуватий, в порівнянні з роутерами Novatel 2200, або Samsung LC-11. Але за якістю виконання виглядає добре.

На лицьовій панелі розташований невеликий OLED дисплей, під яким знаходяться сенсорні кнопки керування роутером. По колу ZTE 890L з бічної частини пластик червоного кольору, з верхньої частини якого знаходиться перемикач off/on (вимкнення/вмикання), MicroUSB роз'єм для підключення кабелю або зарядки, та кнопочка Reset для скидання роутера до заводських установок. На нижній частині роутера знаходяться 4 прогумовані ніжки, що дозволяє уникнути ковзання по поверхні, на якій Ви хочете встановити пристрій. В цілому, якість матеріалу та дизайн виконання надає ZTE 890L елегантності та індивідуалізму.

На сьогоднішній день, ZTE 890L Jetpack працює у двостандартному режимі. Працює Інтертелеком від RUIM карти, також перевірено роботу операторів GSM (тільки МТС, Life, Djuice). З іншими операторами не працює, можливо з виходом нової прошивки ця проблема вирішиться, але поки що ситуація тільки така.

ZTE 890L підтримує роботу до 10 Wi Fi пристроїв одночасно при використанні мережі LTE, і до 5 пристроїв при використанні 3G CDMA, підтримує практично всі клієнти Wi-Fi, незалежно від їх платформи, підтримка бездротового N (а також працює з Wireless-G та клієнтом B). На жаль, немає виходу для підключення зовнішньої антени та слота для карток MicroSD. Порадував той факт, що при підключенні ZTE 890L  до комп'ютера USB кабелю він продовжує роздавати Інтернет по Wi Fi, що вміють далеко не всі моделі роутерів.

Ємність акумуляторної батареї на ZTE 890L  складає 1700 мАг, дозволяє працювати без підзарядки до 6 годин, досить непоганий результат, в той час як більшість подібних пристроїв в середньому працює до 4 годин.

Купити ZTE 890L  у Києві, передзвоніть попередньо, щоб уточнити наявність.