Смартфони

Смартфони CDMA та GSM+CDMA

Функціонал, надійність, постійні оновлення - все це притаманне пристроям нового покоління - смартфонам!

Чому купити смартфон у CDMA Plus - це виправдано?

  • Зручний фільтр для вибору смартфона на сайті
  • Можливість порівняти та переглянути вподобані телефони
  • Відсутність нав'язливих консультантів
  • Можливість задати питання в чаті або розділі Контакти
  • Асортимент значно ширший, ніж у звичайних магазинах.

Вам треба лише уявити, які функції необхідні та визначитися з бюджетом - асортимент магазину CDMA Plus до Ваших послуг!

Вибір смартфона 4G, звісно ж, залежить від того, хто буде ним користуватися. У нас представлені моделі як для бізнесу, так і для жінок або підлітків. Кожен знайде в нашому інтернет-магазині не просто телефон, а надійного помічника в справах і побутових питаннях!

Як тільки вибір смартфона cdma зроблено, тут же вирішено ще одне завдання - наявність Інтернету. Ви лише ділитеся з нами побажаннями щодо функціоналу смартфона, а ми рекомендуємо і підбираємо до нього інтернет-тариф. Знову ж таки, тут вибір за Вашим способом життя і ступенем зайнятості в Інтернеті.

Окрема пропозиція для наших клієнтів - це наявність смартфонів cdma+gsm. Це водночас наявність повноцінного Інтернету CDMA та можливість здійснювати дзвінки GSM операторів. Таким чином, Ви отримуєте мобільний та міський номер в одному смартфоні та значно більший набір функцій за ті самі гроші!

На відміну від звичайних магазинів мобільного зв'язку, ми не ставимо за мету просто продати. Наш асортимент дає змогу виходити винятково з потреб клієнта, не нав'язуючи йому зайві послуги. Наші смартфони - це не лише великий вибір, а й адекватний підхід до обслуговування.

Якщо Ви втомилися від нав'язливості некомпетентних продавців у магазинах, які продають смартфони не дивлячись, інтернет-магазин CDMA Plus пропонує свою допомогу.

Ми працюємо в інтересах клієнта не на словах, а на ділі, і наш професіоналізм давно став найкращим підтвердженням!