3G інтернет на все літо в подарунок

Використовуйте у відпустці всі свої гаджети по максимуму. Отримуйте додатковий трафік 3G інтернету на 100 днів при підключенні.

- Безлімітний інтернет на 100 днів у подарунок;
- Найширша територія покриття 3G в Україні;
- Стабільний доступ в інтернет у всіх куточках країни.

Акція діє з 01.06.16 до 31.08.16.

Як взяти участь в акції

Акційна послуга «100 днів 3G літа» активується безкоштовно при підключенні на діючі інтернет та голосові тарифні плани прямої нумерації «Інтертелеком».

Підключитися до оператора можна у Центрах обслуговування абонентів, у дилерів або при активації коробкових рішень.

Не обмежуйте себе у використанні мобільного 3G інтернету!

Придбавши Wi-Fi роутер, модем або навіть смартфон із підключенням до Інтертелеком, ви отримуєте 100 днів безлімітного 3G інтернету у подарунок! Насолоджуйтесь доступом до Інтернету на швидкості до 14,7 Мбіт/с на найширшій зоні покриття 3G в Україні. 100 днів 3G літа для повної онлайн свободи.

Детальні умови

У рамках акції нараховується бонусний трафік у розмірі 30 ГБ на швидкості передачі даних відповідно до умов тарифного плану. При споживанні більше 30 ГБ трафіку у межах послуги швидкість передачі знижується до 128 Кбіт/с. Термін дії послуги 100 днів із моменту активації. Оплата абонентської плати в обраному тарифі протягом дії послуги є обов'язковою.

У тарифних планах із включеним пакетним трафіком насамперед використовується той обсяг МБ, у якого термін дії закінчується раніше.

Послуга «100 днів 3G літа» не активується в тарифних планах "Домашній інтернет 1 Мбіт/с", "Домашній інтернет 2 Мбіт/с", "Домашній інтернет 3 Мбіт/с", "Домашній інтернет 5 Мбіт/с", "Супер 3G Безліміт", "Супер 3G Безліміт IT", "Супер 3G Безліміт регіональний", "Супер 3G безліміт регіональний+", "3G безліміт 99 акційний", "3G безлім", "3G смартфон на день", "3G смартфон на місяць", "Кращий смартфон", а також у стартових пакетах "3G інтернет" та "3G інтернет для Apple".