Національний 3G оператор «Інтертелеком» відзначає 14-й День народження

14 років розвитку, успіху та визнання!

Компанія «Інтертелеком» була створена 14 років тому, коли звичною вважалася швидкість інтернету 56 Кбіт/с, а черги на встановлення міського чи сільського телефону налічували десятки тисяч.

За ці роки ми вирішили проблему місцевого телефонного зв'язку в масштабах усіх обласних центрів та багатьох районів України, а також стали провідним національним оператором швидкісної бездротової передачі даних.

Сьогодні в нашій мережі місцевого бездротового зв'язку обслуговується кілька сотень тисяч абонентів телефонного зв'язку, а близько мільйона користувачів послуг інтернету завантажують і передають понад 142 ТБ трафіку на добу, маючи у своєму розпорядженні найсучасніші та найрізноманітніші пристрої найкращих виробників обладнання.

За 14 років ми створили розвинену інфраструктуру, що включає понад 2000 базових станцій, що гарантує абонентам компанії надійність та високу якість передачі даних по всій країні. Мобільний та місцевий бездротовий зв'язок, швидкісний 3G інтернет від «Інтертелеком» доступні більш ніж у 14 000 населених пунктах, що охоплюють 80% населення України.

Ми першими в Україні запровадили унікальну технологію передачі даних EV-DO REV.B+, яка забезпечує рекордну для нашої країни швидкість мобільної передачі даних – до 14,7 Мбіт/с.

За ці роки ми побудували розвинену торговельну мережу, що включає понад 50 фірмових центрів обслуговування абонентів і близько 3000 дилерських торгових точок.
Нашу компанію неодноразово визнавали найкращою в номінації «Оператор стільникового зв'язку за технологією CDMA» в рамках конкурсу «Фаворит Успіху», підтверджуючи цим визнання користувачами всієї країни.

За роки роботи ми стали надійним партнером для багатьох клієнтів бізнес-сегменту, надаючи якісні послуги зв'язку як представникам малого бізнесу, так і найбільшим підприємствам країни. Понад 20% найбільших компаній України за рейтингом Forbes є сьогодні клієнтами «Інтертелеком».

14 років безперервної ефективної роботи з впровадження унікальних для України технологій, щоденна робота з розширення території покриття та вдосконалення рівня сервісу дозволяють нам сьогодні надавати якісні послуги зв'язку близько півтора мільйонам абонентів та входити до четвірки найбільших операторів зв'язку України.

Сьогодні ми хочемо подякувати кожному абоненту, який був з нами за ці 14 років. Ми дуже цінуємо Ваш внесок у зростання та розвиток компанії «Інтертелеком». Ми й надалі будемо вдосконалювати наш сервіс, впроваджувати інноваційні технологічні рішення та розвивати якість обслуговування, щоб жителі нашої країни могли використовувати найсучасніші та найякісніші послуги зв'язку!