Антени ECY8006, ECY8009, ECY8012, ECY8015 для CDMA модемів

Це найвідоміші та найкращі спрямовані антени для CDMA модемів.
 
antenna cdma ECY-8006
 
Антена cdma ECY-8006
 
antenna cdma ECY-8009
 
Антена cdma ECY-8009
 
 antenna cdma ECY-8012
 
Антена cdma ECY-8012
 
antenna cdma ECY -8015
 

Антена cdma ECY-8015

Виняткові характеристики цих антен були підтверджені численними тестами та відгуками користувачів. Українські оператори CDMA також проводили тестування та зробили вибір на користь наших антен.

Антени ECY8006, ECY8009, ECY8012, ECY8015 були розроблені нашою компанією на початку 2000-х років спеціально для ринку CDMA мобільного зв'язку, що зароджується. Після кількох модифікацій, пов'язаних зі спрощенням виробництва та з поліпшенням параметрів, ця серія антен стала знаменитою і найпродавнішою в Україні.

На жаль, як будь-який якісний та популярний товар, наші антени намагаються копіювати та випускати інші виробники. Нам відомо про випуск копій цих антен двома українськими та двома китайськими виробниками. Також ми маємо зразки цієї продукції. Нижче наведені фотографії оригінальних антен та антен-клонів, а також дані результати вимірювань та коментарі про якість виготовлення цих антен. Сподіваємося, що ця інформація допоможе покупцям зробити правильний вибір, а виробникам – . задуматися про якість товару, що вони випускають.

Зразок – підробка №1

 
obrazec cdma 1
 
Дуже схожа на оригінальну. Розміри елементів виміряні точно, якість виготовлення цілком прийнятна. Антена налаштована на середину діапазону частот CDMA. При торканні кабелю рукою, зміні положення траверси щодо кабелю, налаштування антени змінюється.  Виробник не врахував одну дрібну, але важливу деталь – на антені відсутній пристрій симетрування.
 
antenna cdma simmetrirovanie
 

Пристрій симетрування - оригінал

 
obrazec cdma 2
 

Підробка №1 – пристрій симетрування відсутній.

Саме тому, на кабелі є великий синфазний струм обплетення кабелю. Через це діаграма антени ”косить”, посилення падає.

Зразок - підробка №2

 
 obrazec cdma 3 
 
Достатньо великі відмінності від оригіналу. Розміри витримані досить точно. Антена не налаштована, коефіцієнт стоячої хвилі (КСВ) у діапазоні частот CDMA більше трьох, резонанс не видно.
Також відсутній пристрій симетрування, що веде до виникнення синфазного струму зовнішньої сторони обплетення кабелю.
 obrazec cdma 4
 
При таких розмірах конструкції гамма погодження   неможливо узгодити цю антену задля досягнення хорошого КСВ. Швидше за все, антена виготовляється за шаблоном, налаштування не робиться. Використовуючи таку антену, є ризик вивести з ладу передавач модему через високий КСВ.
 
Далі буде…