Роумінг-картки Інтертелеком для користувачів GSM-телефонів

Безкоштовні вхідні у 125 країнах світу: думай про відпочинок, а не про витрати!

Не турбуйтеся більше про те, як залишатися на зв'язку під час подорожей. Користуйтеся надійним мобільним зв'язком у 165 країнах світу та безпрецедентно вигідними умовами на дзвінки за кордоном з новою універсальною роумінг-картою від «Інтертелеком»!

У 125 країнах із загального списку можна приймати вхідні дзвінки з номерів інших операторів абсолютно безкоштовно, а у 30 найбільш популярних серед українських мандрівників країнах вартість хвилини вихідного дзвінка становить лише 0,22 €.

Замовляйте роумінг-карту до 31 грудня 2015 року та отримуйте 10 € на рахунок у подарунок!

Особливістю нової роумінг-карти є те, що вона працює у мобільних телефонах та смартфонах GSM-стандарту. Таким чином карта доступна всім українцям, які користуються GSM-обладнанням. Встановивши роумінг-карту у пристрій, користувач активує її стандартним USSD-запитом, після чого картці надається український номер оператора «Інтертелеком» з нумерацією 094. З ним абонент може подорожувати в усьому світі, користуючись вигідними умовами міжнародного роумінгу. Прості тарифи без прихованих платежів дозволяють насолоджуватися відпочинком, а не думати про витрати на зв'язок.

Поповнювати рахунок для користування послугами можна у будь-якій точці світу за допомогою банківської картки VISA/MasterCard. Також оплату послуг на номері абонента можна здійснити в Україні — через термінали самообслуговування або в центрах обслуговування абонентів «Інтертелеком».