Оригінальний HTC One 802d cdma+gsm

Смартфон HTC One – відомий та очікуваний девайс, який підкорив серця багатьох любителів сучасних технологій. Апарат практично не має недоліків і будь-яких вад. Єдине, що можна дорікнути HTC One, так це без підтримки карт пам'яті. Ще одним недоліком можна вважати можливість використання тільки однієї SIM.

Однак тим користувачам, які потребують перерахованих вище опцій, не варто впадати у відчай, адже для них була розроблена особлива версія HTC One, яка отримала маркування 802d. Цей девайс було створено спеціально для китайського ринку. Незважаючи на це, купити та ефективно використовувати його можна і в нашій країні.

Дві SIM-картки та підтримка MicroSD

HTC One 802d  доповненийроз'ємом дляMicroSD-карт і другим SIM- слотом. Він   підтримує роботу в мережах GSM та CDMA, тому проблем з його використанням в Україні не виникне .

Платформа Qualcomm  і 2 Гб RAM

Запорукою високої продуктивності HTC One 802d   є платформа  Qualcomm Snapdragon 600 та 2 Гб оперативної пам'яті. Вищезгаданий чіпсет може похвалитися чотириядерним процесором з частотою 1,7 ГГЦ і 3Dприскорювачем Adreno 320. уявіть, на що здатний цей комунікатор, завдяки такому  обладнання!

Інноваційний дисплей

Розробники HTC One 802d   оснастили своє нове дітище 4,7-дюймовим екраном з роздільною здатністю FullHD та 16 млн. кольорів. Однак головною фішкою дисплея апарата; є його висока щільність пікселів - 468 ppi. Завдяки їй, картинка на HTC One 802d   виглядає неймовірно реалістично.

Відмінний звук

Розробники HTC всерйоз взялися за вирішення проблеми, пов'язаної з невисокою якістю звуку на портативних девайсах. В результаті HTC One 802d  були реалізовані технології BoomSound та   BeatSound, які вивели звучання апарата на новий рівень.  Незалежно від того, слухаєте ви музику або дивитеся кіно, представлений девайс подарує вам незабутні відчуття!

Нові опції

У HTC One 802d   реалізовані такі цікаві технології, як  BlinkFeed та HTC Zoe. Перша дозволяє відслідковувати зміни в соціальних мережах та в буквальному значенні «жити» що відбувається у ваших облікових записах.

Що стосується технології HTC Zoe,  вона дозволяє по-новому зберігати цікаві моменти життя. Використовуючи цю опцію, ви зможете за кілька секунд зробити до 20 фотографій високої якості і, при необхідності, відправити цю фотогалерею. у мережу.

Говорячи про інноваційні рішення, не можна не відзначити і функцію Sense TV, яка, зокрема, дозволяє керувати телевізором без використання пульта.

Камера з ультрапікселями

Розробники HTC One 802d оснастили свою новинку камерою на 4 Мп. Однак не варто думати, що такий пристрій не здатний робити хороші знімки! Завдяки використанню системи ультрапікселів розміром 2 мікрометри та технологій стабілізації, HTC One 802d  робить чудові фотографії з мінімумом шумів та чудовою кольоропередачею. Що ж до дозволу, якщо ви не плануєте роздруковувати фото розміром на підлогу  стіни, 4 Мп вистачить «з головою»!

Бездротові системи та датчики

HTC One 802d реалізовані технології бездротової передачі даних Wi-Fi і Bluetooth. Є в комунікаторі даної моделі і навігатор GPS з голосовими підказками. Що стосується датчиків, інженери оснастили HTC One 802d цифровим компасом, датчиками руху, освітлення та положення, акселерометром, гіроскопом.

Корпус та харчування

купити HTC One 802d, виконаний у сріблясто-чорному та повністю чорному оформленні.

За автономну роботу пристрою відповідає акумулятор на 2300 мАг і це цілком прогнозовано, адже товщина представленого смартфона складає всього 9,3 мм. Як ви розумієте, розмістити в такому тонкому девайсі щось більше було б дещо проблематично, хоч і можливо.

Комплектація

Комплект постачання HTC One 802d включає не тільки сам смартфон і фірмову коробку, але й стереогарнітуру , батарею, зарядний пристрій, кабель USB і посібник користувача.

Висновок

HTC One 802d видно руку професіоналів і бажання зробити дійсно щось варте. На апарат приємно. дивитися, його приємно тримати та ще приємніше  використовувати – і це безперечна заслуга тайванських інженерів, які вклали душу у свою розробку!