Дизайн

Матовий металевий корпус.

Монолітний корпус, який зручно тримати у руці. Чудовий зовнішній вигляд.

htc m8 

Інноваційна компактність

Передові інженерні рішення забезпечують неперевершену компактність розміщення компонентів усередині тонкого, але міцного корпусу.

Подвійна гучність динаміків

Додаткові підсилювачі з автоматичною частотною корекцією забезпечують потужний і чистий звук, що випромінюється прямо на тебе здвоєними фронтальними стереодинаміками.

Приголомшливий екран

За стійким до подряпин склом Corning Gorilla Glass 3 розміщений чудовий дисплей з автоматичним регулюванням яскравості, що забезпечує оптимальний режим перегляду в приміщенні та на вулиці, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача HTC Sence наповнює HTC One простими у використанні, але потужними. Твій новий стиль — ідеальний дизайн HTC.

Вражаюча конструкція

Мітовий корпус смартфона HTC One (M8), що виробляється з цільного шматка металу, має оригінальний, неповторний дизайн. Завдяки досконалому інженерному дизайну корпус має товщину 9.35 мм та ергономічну форму, яку зручно тримати у руці.

Motion Launch

Щоб телефон прийняв вхідний виклик, просто піднести його до вуха під час дзвінка. Одним рухом ти можеш або просто включити смартфон, або отримати доступ до програм і перейти на екран HTC BlinkFeed.

Розширення пам'яті

Слот для картки microSD дозволяє розширити пам'ять до 128 ГБ. Більше музики, відео та програм!

Камера DUO

Унікальна камера з апаратним датчиком глибини сцени. Додаткова камера використовується для аналізу кута розходження з основною камерою. За цим кутом у режимі реального часу розраховується додатковий шар із даними про віддаленість того чи іншого об'єкта від камери. Завдяки цьому можливі спеціальні фотоефекти:

 

Налаштування різкості у вже знятому кадрі


Нове покоління інструментів обробки фотографій: налаштування різкості у вже знятих фотографіях, складання панорамних фотографій надширокого охоплення, а також додавання вражаючих ефектів лише одним дотиком.

 
     
 

Сферична панорама


Інтуїтивно-зрозумілі елементи керування допомагають якісно виконувати надширококутну зйомку. «Фотосфера» дозволяє створювати вражаючі види з кутами огляду до 180°С. x 360°.

     

Налаштування фокусування одним дотиком


UFocus працює за професійного ретушора Виправляй неточності фокусування на вже знятих кадрах.

 
     
 

Додавання ефектів одним дотиком


Додай настрої до своїх фотографій, використовуючи будь-який із 12-ти ефект-фільтрів стилізації.

     

Кожна пора року за своїм чудовим


Роби фотографії більш виразними за допомогою динамічного ефекту «Пори року», додаючи до статичних знімків графічні елементи, що рухаються.

 
     
 

Додати яскравості нічним знімкам


«Більше пікселів» не означає «якість фотографій краще». Щоб покращити якість, потрібні пікселі більшого розміру. Пікселі камери UltraPixels у HTC One (M8) вдвічі перевищують розмір пікселів на матрицях камер звичайних смартфонів, завдяки чому захоплюють майже на 300% більше світла. Покажи ніч саме такою, якою ти її завжди хотів сфотографувати.


HTC BoomSound. Гучний та чистий.

Тобі ніколи не доведеться просити: "Зроби голосніше!"

Налаштуйте гучність так, як комфортно саме тобі. Аудіосистема не підведе! Вихідний рівень гучності 95 дБ, HTC BoomSound.

Здвоєні фронтальні динаміки. Звук спрямований прямо на тебе. На відміну від інших виробників, що розміщують динаміки на тильній стороні, дизайнери HTC розмістили динаміки безпосередньо на лицьовій стороні смартфона, завдяки чому звук з ігор, музики та відео виходить яскравішим і чіткішим.

Додаткові підсилювачі. Будь-який — на твій вибір — рівень гучності забезпечать здвоєні стереодинаміки з вражаючим для смартфонів об'ємом звукових камер: 0.85 см³ у верхнього та 0.80 см³ у нижнього. HTC патентований автоматично підлаштовує посилення різних звукових частот під характеристики випромінювачів динаміків, що робить музику кристально чистотою.

Автокорекція звукових частот. Вільний від спотворень, найчистіший звук — потужний та виразний. Від перегріву при тривалому використанні та виходу з ладу динаміки захищає термодатчик, який при необхідності автоматично знижує потужність.

HTC BlinkFeed. Весь світ на одному екрані.

 

background-internet.jpg


Що таке HTC BlinkFeed? Забери з усього інформаційного потоку тільки ту інформацію, яка цікава саме тобі. Один рух — і всі останні повідомлення з Фейсбуку та Твіттера, новини з обраних сайтів, спортивні події та вся інша відібрана інформація з'явиться перед твоїми очима. Замість того, щоб переглядати кожен із цих ресурсів в Інтернеті окремо, використовуй HTC BlinkFeed. Набагато простіше виконувати пошук.

Повсякденні події. Таким є HTC BlinkFeed.

HTC Sense TV

Оціни переваги об'єднання ТБ і телефону:

  • Графічний путівник програм: швидкий пошук передач.
  • Інтелектуальний пульт ДК: Відштовхуючись від твоїх уподобань, пропонує нові передачі, які швидше за все тобі сподобаються.
  • HTC Sense TV Sports: онлайн трасляція рахунку, статистики та іншого разом трасляцією самої гри.
  • Дізнайся думка глядачів: повідомлення із соціальних мереж у режимі реального часу з обговореннями передачі, яку ти дивишся.

Заміни свій пульт дистанційного керування. HTC Sense TV: найкраща програма.

Повне керування телевізором

Заощаджуй час за допомогою Sense TV.

Інтелектуальний пульт дистанційного керування в твоєму смартфоні підбирає передачі на основі своїх переваг, допомагає знаходити фільми і ТВ-шоу за допомогою графічного путівника, а також допомагає обговорювати передачі в соціальних мережах, що переглядаються в режимі реального часу.

У твоїх руках пристрій, у якому зібрані всі розваги відразу.

Уболівальники завжди на зв'язку. Оновлення спортивних результатів у реальному часі

 

background-fans.jpg


З додатком HTC Sense TV Sports ти завжди налаштований на улюблену команду, де б ти не знаходився.

  • Підказки про канали: дізнайся канал, на якому зараз йде трансляція гри улюбленої команди.
  • Оновлення рахунку в реальному часі: завжди найсвіжіші дані.
  • Канали статистики: кожна гра, кожен рахунок, кожен регламент.
  • Канали "живого" спілкування: повідомлення про гру, яку ти дивишся.

Стань суперуболівальником за допомогою HTC Sense TV Sports!

Програми HTC. Android, який тебе розуміє.

HTC Sense. Програми з інноваційним потенціалом.

Управління жестами. Розблокуй екран і увімкни камеру, просто піднявши телефон на рівень очей.

Відключення звуку переворотом смартфона. Заглуши дзвінок просто перевернувши телефон.

Дзвінок без набору номера. Дзвони та відповідай на дзвінки, віддаючи команди телефону голосом.

Програми HTC Sense. Наведи порядок у справах.

Календар. Синхронізуй ритм свого життя: отримуй повідомлення про зміни в розкладі, а також нагадування про важливі події.

Електронна пошта. Миттєві сповіщення та попередження на екрані, нагадування про майбутні події. Працювати з електронною поштою стало ще простіше.

Музика. Доповни враження від прослуховування музики динамічними екранними заставками та текстами пісень.