З виходом нового смартфона Ascend P6-00 компанія Huawei не перестає дивувати. Якщо так і надалі продовжуватиметься, то в недалекому майбутньому Huawei стане реальним конкурентом таким виробникам як HTC та Motorola. 

Отже, поговоримо про двостандартний смартфон Huawei Ascend P6, який підтримує одночасну роботу двох стандартів зв'язку CDMA EVDO Rev.A 800 МГц та GSM 900/1800/1900 МГц.

Huawei P6-C00 cdma+gsm

Металевий корпус та елегантний дизайн Ascend P6-00, дивовижний тонкий, товщиною всього 6,48 мм, смартфон з 4,7 дюймовим яскравим екраном з високою роздільною здатністю 720p (1280x720) ідеальне поєднання дизайну та стилю.

Потужний чотириядерний процесор 1,5 ГГц K3V2E дозволяє скористатися повним функціоналом без будь-яких пригальмовувань та утруднень. Оперативна пам'ять 2ГБ, вбудована пам'ять 16ГБ без можливості збільшення, тобто слота під картку для збільшення пам'яті в Ascend P6 немає, а хотілося б, але я думаю, для основних завдань і необхідного обсягу інформації і цього обсягу буде достатньо.

Huawei Ascend P6-00 оснащений 8-мегапіксельною основною камерою, що дозволяє захопити кожну деталь до мікроскопічних дрібниць. Технологія IMAGESmart - автоматичне розпізнавання сцени, що дозволяє легко захопити хорошу фотографію в будь-якому середовищі, панорамний режим зйомки та ультра-Мінімальна відстань фокусування всього 4 см, що дозволяє вільно захопити макро та мікро фантастичні оберти.

Завдяки високій роздільній здатності фронтальної камери Ascend P6, яка становить 5-мегапікселів, дозволить Вам зробити якісний автопортрет).

Ascend P6 обладнаний за останнім словом Huawei Emotion UI, так що смартфон ще більш елегантний та зручний у роботі. Me Widget функція швидкий спосіб відкриття ваших улюблених додатків, зробить ваш робочий стіл більш цікавою особистістю, різноманітність попередньо встановлених сюжетних, легко задовольнить ваші щоденні потреби. Крім того, Huawei Ascend P6 в інформаційній безпеці є одним із пріоритетних факторів, механізм суворої авторизації даних зробить ваші особисті дані захищеними.

Huawei Ascend P6 справді Ваш особистий телефон. За допомогою Me Widget Ви можете помістити свої улюблені програми, такі як фотоальбоми, контакти, інформацію про погоду на головний екран для швидкого доступу. Також можете вибрати найбільш підходящу для Вас безліч тем доступних в Інтернеті, свої улюблені шпалери та іконки. Компанія Huawei подбала про особистість кожного свого клієнта та забезпечила легкість у можливості великого вибору тем, видів та практичних сценаріїв для кожного власника Ascend P6.

Технологія AirSharing це багатоекранні інтерактивні функції, за допомогою яких Ви простим натисканням пальця можете легко перенести музику. Надіслати потрібне відео на великий екран свого телевізора для перегляду. Також за допомогою технології MediaQ, реалізованої у смартфоні Huawei Ascend P6, Ви можете використовувати його як пульт дистанційного керування телевізора. Для деяких функцій технології AirSharing потрібний додатковий аксесуар MediaQ.

Ви бачите нові, не знайомі за значенням Вам слова та хотіли б знати їхнє значення? Це не проблема! У Huawei Ascend P6 Ви можете виділити слово, значення якого хочете дізнатися і автоматично переміститеся у словник Wikipedia, або пошукові системи та швидко знайти його значення.

У Huawei Ascend P6 реалізовано інтелектуальне енергозбереження на рівні мікросхем, апаратного та програмного забезпечення, тому час роботи від акумулятора вашого телефону збільшиться до 30 відсотків. Слід зазначити, що ємність акумулятора 2000mAh. Ви також можете вимкнути всі програми, які працюють у фоновому режимі для підвищення ефективності.

Операційна система Android 4.2.2

Huawei Ascend P6 випускається у трьох кольорах: чорний, білий, рожевий.