Модель кінця 2013 року від компанії Lenovo, смартфон, що працює в подвійному режимі прийому мережі CDMA і GSM. Два стандарти дозволяють використовувати в одному телефоні SIM-карту та RUIM-карту, тобто Ви маєте можливість поєднувати бізнес та особисте життя, мати в смартфоні  два телефонні номери. Lenovo S820e оснащений чотириядерним процесором Snapdragon MSM8625Q з частотою 1,2 ГГц дозволяє забезпечити ефективне виконання поставлених завдань, можливо використовувати відразу кілька додатків без зависань, дозволяє плавно керувати системою Android і усуває гальмування в іграх, дозволяє комфортно переглядати відео високо. >

Екран Lenovo S820e заснований на IPS матриці, має розмір 4,7 дюймів і дозволяє користувачу в повноті насолодитися гарною якістю зображення на екрані з роздільною здатністю HD, яка становить 1280х720, кут огляду становить 178 градусів, дозволяє без втрати якості зображення переглядати відео або фотографії під кутом для відразу кількох ваших друзів. Завдяки технології виготовлення екрану на IPS-матриці з гнучким склом, дозволяє демонструвати відмінну якість зображення, створює зоровий ефект зображення без кордонів, забезпечує природне природне. і комфортне керування сенсором, а також зменшує блиск.

Lenovo S820e має дві камери, основна - 8 Мегапікселя з LED-спалахом та автофокусом, Фронтальна камера приблизно 2 Мегапікселі, основне призначення якої для зручного спілкування відеочатом. Вбудована програма Lenovo Smart Camera дозволяє робити до 100 знімків поспіль, вести швидкісну зйомку, автоматично усувати дефекти обличчя, вміє реагувати на посмішку і дозволяє керувати спалахом.

Пам'ять у Lenovo S820e вбудована складає 4Гб, можна збільшити на 32 Гб за допомогою картки MicroSD. Завдяки цій опції Ви можете збільшити місце для зберігання файлів, фотографії, музики. Оперативна пам'ять Lenovo S820E – 1 Гб.

Потужна акумуляторна батарея Lenovo S820e має об'єм 2000 мАг, що дозволяє зберігати заряд довгий час при активному використанні смартфона. Час роботи без заряджання приємно здивує користувача, заявлений час роботи дозволяє працювати в режимі розмови до 10 годин часу. У режимі очікування ще більше. залежить від активності використання комунікатора, активності сесії Інтернет, включеного модуля Wi Fi та GPS.

Перше враження від Lenovo S820e позитивне, усунуті недоліки в прошивці, які трапляються в інших моделях, є функція запису розмов з лінії, повноцінно працюють USSD запити. Єдиний мінус, який мені вдалося виявити, обидві картки активні в режимі очікування, при розмові по одній, друга тимчасово недоступна. У всьому іншому все чудово.