Якщо ви шукаєте якісний смартфон з підтримкою двох стандартів зв'язку CDMA та GSM та гарною функціональністю за невеликі гроші, то обов'язково зверніть свою увагу на новий смартфон ZTE N855D. Цей апарат чудово справляється з основними завданнями сучасного телефону та запропонує власнику підтримку одразу двох стандартів зв'язку.

ZTE n855d має привабливу зовнішність, пластиковий корпус комбінує в собі глянсові та матові елементи, по периметру розмістилася хромована вставка, яка робить екстер'єр апарату ще привабливішим. Відзначимо також відсутність гострих кутів, апарат без проблем міститься у кишені та в руках тримати приємно. Фронтальну сторону зайняв 4 – х дюймовий сенсорний екран, роздільна здатність його становить 320х480 пікселів і відображає 262000 кольорів. Завдяки хорошій чутливості сенсора керування телефоном не викликає труднощів. Під дисплеєм розміщено чотири кнопки управління: виклик додаткового меню, додому, повернення та пошук. Над екраном розмовний динамік. Мікрофон разом із портом USB розміщені на нижньому торці. Зверху – ndash; хромована кнопка включення та роз'єм для навушників. На правому ребрі – гойдалка для регулювання звуку. Модуль вбудованої 3,2 мегапіксельної камери та системний динамік знаходиться на звороті комунікатора. Під кришкою знаходиться акумулятор, два слоти для карток SIM і RUIM і роз'єм для microSD карток. Однією з головних переваг смартфона – наявність одразу двох радіомодулів для підтримки конкуруючих технологій зв'язку. Завдяки цьому можна завжди залишатися на зв'язку та мати високошвидкісний доступ до Інтернету по всій країні.

Серцем ZTE N855D є потужний процесор Qualcomm MSM7625A з тактовою частотою 1 ГГц, їх зв'язування з 256 ГБ оперативної пам'яті забезпечує стабільну та швидку роботу смартфона. Як операційна система використовується Android 2.3. За допомогою магазину Play Market Ви можете встановити будь-яку з багатьох доступних програм та ігор. Якщо вбудованих 512 МБ пам'яті буде мало, скористайтеся карткою пам'яті формату microSD об'ємом до 32 ГБ. Акумулятора ємністю на 1600 мАг при розумному використанні вистачить на кілька днів.