Анонсовано розумний телевізор Xiaomi Mi TV 3s з Mi Brain та діагоналлю 65 дюймів

Сьогодні, 27 вересня, компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор під назвою Mi TV 3S. Лінійка розумних телевізорів Xiaomi існує з 2013 року - повідомляє містер Wang Chuan, керівник підрозділу телевізорів у компанії Mi.

Новинка отримала діагональ 65" дюймів, корпус, як і раніше, виконаний з металу, в найтоншому місці товщина Mi TV 3S складає всього 9.9 мм, а в самому товстому - 37.6 мм. Як задня частина телевізора, так і підставка виконані з шліфованого алюмінію. Матриця використовується виробництва Samsung, діагональ в Mi TV 3S 65" дюймів, а роздільна здатність 4K.

Усередині встановлено спеціальний 64-бітовий процесор Amlogic T966, який складається з 4 ядер Cortex A53 з тактовою частотою 1.8 ГГц та графічної системи Mali T830. Цей чіпсет легко справляється із 4K/60 fps відео H.265. Крім цього, телевізор має 2 Гб оперативної та 8 Гб флеш-пам'яті, а також бездротові модулі Wi-Fi 802.11ac та Bluetooth 4.0. Але це ще не все.

Xiaomi анонсувала Mi Brain

Mi Brain - це система самонавчання від Xiaomi, яка рекомендуватиме вам фільми та серіали на основі ваших уподобань. В основі роботи Mi Brain використовується глибоке машинне навчання, НЛП та розпізнавання мови.

Аксесуари до Mi TV 3S: мікрофон для караоке та акустика

Крім Mi TV 3S компанія Xiaomi ще представила бездротовий мікрофон для караоке, який працює на професійному процесорі Cirrus Logic CS47L35. Мікрофон Mi передає звук майже без втрат. Також з'явилися нові бездротові стовпчики та оновлений сабвуфер для вашого домашнього кінотеатру.

Xiaomi показала ще й молодшу модель Mi TV 3S на 55 дюймів, телевізор оснащується 4K IPS панеллю LG, працює на 4-х ядерному 64-бітному процесорі та має товщину всього 9.9 мм

Всі ці новинки скоро з'являться у нашому магазині Cdma Plus.