7 головних фактів про Xiaomi Mi Max

Xiaomi представила незвичайний смартфон - Mi Max, з назви стає зрозуміло, що апарат має максимальний розмір дисплея, а саме 6.44" дюйма. Представляємо вам 7 фактів про Mi Max і чому це класний смартфон незважаючи на його розміри.

1. Габарити

Якщо подивитися на Mi Max ближче, стає зрозуміло, що при 6.44 "дюймовому екрані його розміри корпусу не такі вже й великі - 173.1 x 88.3 x 7.5 мм. Для порівняння Apple iPhone 6S Plus з 5.5" дюймовим дисплеєм - 158. ;77.9×7.3 мм. Mi Max всього на 2 мм товщі за останній великий iPhone, але при цьому діагональ його дисплея більше майже на цілий дюйм.

2. Mi Max – це преміальний смартфон

У конструкції фаблету Xiaomi Max використовуються тільки преміальні матеріали корпусу - серед яких загартоване скло та метал. Сам корпус буває сірого, золотого та срібного кольору, на задній грані знаходиться сканер відбитків пальців та камера на 16 Мп.

3. Молодша модель із 32 Гб пам'яті

Ще однією головною фішкою Mi Max є обсяг вбудованого флеш накопичувача: у наймолодшій базовій версії смартфона встановлена ​​32 Гб флеш-пам'яті, що на рівні із флагманськими апаратами.

Розміри додатків, фото та відео зростають щороку, Xiaomi подбала про комфорт використання та оснастила Mi Max чіпом пам'яті на 32 Гб, так користувачі зможуть вмістити більше контенту та фільмів зокрема на смартфоні. Топова модель оснащується взагалі позамежним 128 Гб накопичувачем.

4. Гібридний слот для SIM

Але якщо раптом 128 Гб пам'яті вам мало - Mi Max має можливість встановити microSD картку пам'яті до 128 Гб, таким чином максимальний можливий об'єм флеш-пам'яті у фаблеті від Xiaomi може становити 256 Гб.

Слот для SIM у Mi Max двомісний, можна використовувати як дві SIM-карти, так і одну операторську картку разом із microSD карткою пам'яті.

5. Відмінні камери

Mi Max оснащується гідними модулями камер, на задній грані розташована основна камера на 16 Мп з апертурою f/2.0 і оптикою, що складається з п'яти лінз. Є підтримка HDR знімків та швидкий фазовий автофокус (PDAF).

Фронтальна камера у фаблета встановлена ​​на 5 Мп, вона має кут огляду 85 градусів та апертуру f/2.0. Передня камера вміє знімати Full HD відео за 30 fps або Slomo 720p відео з частотою кадрів за секунду 120 fps.

6. Ємний акумулятор

Звичайно, такий великий смартфон не може оснащуватися маленькою батареєю. Акумулятор в Mi Max встановлений на 4850 мАг, його вистачить як мінімум на день використання у продуктивному режимі, а в "щадному" і більше. Спробуйте самі!

7. Нова MIUI 8

Xiaomi Max на сьогодні єдиний смартфон компанії, який працює з коробки на операційній системі MIUI 8. Повний огляд функцій та можливостей MIUI 8 ви можете прочитати тут, сама Xiaomi стверджує, що нова MIUI була спроектована з урахуванням великих та маленьких розмірів екранів.