Інструкція: як підключити Mi Fit до Google Fit

Xiaomi передбачила багато чого у спеціальному фірмовому додатку MiFit для браслета Mi Band, проте часто трапляється так, що користувач хоче зберігати всі свої спортивні досягнення та показання з різних гаджетів, що носяться в одному місці.

Однією з найкращих фітнес додатків для Android для цих цілей на сьогоднішній день є Google Fit. Мало хто знає, що ця програма підтримує синхронізацію з Mi Band через MiFit. У докладній інструкції команда Xiaomi.ua розповість про те, як підключити Mi Band до Google Fit.

Що потрібно?

- Заряджений браслет Mi Band
- Android MiFit
- додаток Google Fit

Крок перший: встановлюємо програми

На ваш Mi-смартфон (або будь-який інший Android смартфон) встановіть дві програми MiFit та Google Fit, бажано з одного джерела на кшталт Google Play. Чудово!

Крок другий: відкрийте MiFit і переконайтеся, що синхронізація завершена

Тепер потрібно зайти до програми MiFit та активувавши Bluetooth, провести синхронізацію вашого браслета Mi Band зі смартфоном. Якщо синхронізація не відбувається, спробуйте потягнути область вниз з досягненнями, таким чином ви примусово змусите смартфон синхронізуватися з MiFit.

Крок третій: активуємо Google Fit

Заходимо в другу програму Google Fit і активуємо ваш обліковий запис Google. Потім прописуємо ваші характеристики: підлогу, вагу, зріст і т.д. Тиснемо далі і переходимо до наступного кроку.

Крок четвертий: синхронізуємо MIUI з Google Fit

Тепер відкриваємо MiFit і переходимо наступним ланцюжком: Меню > Облікові записи > Синхронізувати з Google Fit (Menu > Accounts > Sync with Google Fit). У меню вибираєте потрібний Google обліковий запис і підтверджуєте закінчення синхронізації програм.

Крок п'ятий: переконайтеся, що MiFit підключено

Щоб переконатися, що синхронізація пройшла успішно, зайдіть у Google Fit > Налаштування > Підключені програми > та знайдіть у списку MiFit. Якщо все ок, перейдіть на головний екран спортивної програми Google і потягніть робочу область вниз, після чого ви побачите дані з Mi Band у Google Fit.

Це все, тепер всі ваші показники активності, які фіксує Mi Band, Mi Band Pulse (1S) або AMAZFIT будуть відображатися в Google Fit.