10 головних фактів, які потрібно знати про смартфон Redmi Pro

1. У Redmi Pro - топовий процесор Helio X25

Смартфон Xiaomi Redmi Pro оснащується передовим на сьогодні процесором MediaTek Helio X25 на 10 ядер з тактовою частотою 2.5 ГГц. За графіку відповідає ядро ​​Mali-880 GPU. Не дарма Xiaomi називає смартфон флагманським у лінійці Pro.

2. Перший смартфон Xiaomi із подвійною камерою

Мало хто міг уявити, що першим смартфоном із двома камерами у Mi стане не флагманська модель Mi5 або Mi6, а телефон із більш доступної лінійки Redmi. Дві камери створені для того, щоб по-перше отримувати більше світла під час зйомки, а по-друге, для перефокусування фотографії після того, як вона зроблена, щоб не втратити нічого важливого.

3. Перший смартфон Xiaomi із OLED дисплеєм

Також Redmi Pro - це перший смартфон у лінійці Xiaomi, який оснащується не IPS дисплеєм, як більшість моделей, а OLED матрицею. Компанія стверджує, що це найяскравіший дисплей, що сьогодні є в асортименті телефонів Mi.

4. Перший Redmi-смартфон із переднім сканером

До випуску Redmi Pro всі смартфони лінійки Redmi мали сканери відбитків пальців на задній грані. Але Redmi Pro став першим у лінійці, який має сканер під дисплеєм на передній грані, вбудований у клавішу Home. Подібне розташування сканера можна спостерігати у флагманському Xiaomi Mi5.

5. MIUI 8 на борту

Також Redmi Pro поставлятиметься з передвстановленою передовою фірмовою операційною системою MIUI 8 із коробки. Ніяких оновлень з "сімки" на MIUI 8, всі принади нової прошивки будуть доступні відразу після покупки. Читайте огляд MIUI 8.

6. Redmi Pro має сучасний порт USB Type-C

Тепер до Mi5 та Mi4C приєднався ще й Redmi Pro, оскільки всі перелічені смартфони мають двосторонній USB Type-C порт для заряджання та синхронізації. Це означає, що підключати смартфон тепер ще зручніше, тому що не потрібно переживати за розташування USB-штекера, він підійде будь-якою стороною.

7. У Redmi Pro - 2.5D захисне скло на дисплеї

Скло, яке трохи загнуте до боків смартфона, отримало назву 2.5D, це елегантне рішення використовується в багатьох пристроях Mi, у Redmi Pro також стоїть захисне загнуте скло над 5.5-дюймовим Full HD дисплеєм.

8. Три варіанти Redmi Pro – який ваш?

Смартфон постачається у трьох варіантах, які не відрізняються зовні, але відрізняються за технічною начинкою:

- на процесорі Helio X20 з 3 Гб ОЗУ та 32 Гб флеш
- на процесорі Helio X25 з 4 Гб ОЗУ та 64 Гб флеш
- на процесорі Helio X25 з 4 Гб ОЗУ та 128 Гб флеш

9. Якщо 128 Гб мало – є microSD карта пам'яті

Смартфон Redmi Pro має гібридний слот для SIM-карт та microSD карток пам'яті, це означає, що користувач може вибрати, що взяти з собою: 2 SIM-картки, або одну SIM та microSD картку пам'яті. Дістається лоток для SIM за допомогою комплектної скріпки.

10. Де купити Redmi Pro?

Смартфон Redmi Pro можна придбати у нашому магазині Cdma Plus.