Прямий номер Вашого міста без контракту!

Підключення ще ніколи не було настільки простим.

Контрактне підключення скасовується: підключайте міський номер і починайте користуватися всіма перевагами голосового зв'язку у своєму мобільному пристрої, оформивши просту заявку.

Голосовий зв'язок від «Інтертелеком» стає максимально доступною — тепер безкоштовні необмежені дзвінки по місту та всередині мережі, вигідні пакети для дзвінків на номери мобільних операторів України та безлімітний 3G інтернет у рамках тарифу доступні без укладання договору. Сотні тисяч абонентів уже обрали «Інтертелеком» для користування зручним міським номером.

Підключайте тарифні плани з прямою міською чи районною нумерацією та отримуйте мобільний номер із кодом 094. Він автоматично використовується для зв'язку з абонентами інших мобільних операторів України, а також для вигідного роумінгу у 165 країнах світу. Зручне поєднання двох номерів в одному пристрої доступне абонентам «Інтертелеком» абсолютно безкоштовно.

Підключити міський номер можна в центрах обслуговування абонентів «Інтертелеком». Вносите свої дані до заявки та отримуйте обладнання з прошитым міським номером, повністю готовим до роботи. Об'єднуйте міський та мобільний номер, а також безлімітний 3G інтернет від «Інтертелеком» в одному пристрої та користуйтеся послугами зв'язку на найвигідніших умовах!