Встигніть підключити вигідні пропозиції.

Спеціальна пропозиція для користувачів Одеси та Одеської області: підключайтеся до регіональних тарифів до 31 березня 2016 року. Безлімітний 3G інтернет у кожному тарифному плані для вільного споживання будь-якого контенту - заощаджуйте, використовуючи високошвидкісний 3G інтернет на найвигідніших умовах!

«3G безліміт регіональний+» - 1 ГБ високошвидкісного 3G інтернету щодня та безлімітний доступ понад пакет на швидкості до 128 Кбіт/с за 120 грн на місяць. Цей тариф є оптимальним для тих, хто часто використовує мобільний інтернет для доступу до соціальних мереж, пошуку інформації, перегляду відео на youtube.

«Супер 3G безліміт регіональний+» за 199 грн - тарифний план без обмежень за швидкістю передачі даних або обсягом високошвидкісних мегабайт. Він чудово підходить найактивнішим користувачам 3G інтернету. Повна свобода онлайн на найвигідніших умовах!

Для абонентів Одеси та Одеської області регіональні тарифи доступні для підключення до 31 березня. Встигніть підключитися та почати економити до 100 грн на місяць на високошвидкісному 3G інтернеті!

Запитуйте «3G безліміт регіональний+» та «Супер 3G безліміт регіональний+» у Центрі обслуговування абонентів або дилерських точках продажу «Інтертелеком».

Базові умови тарифів «Супер 3G Безліміт регіональний+» та «3G Безліміт регіональний+» діють у межах Одеси та Одеської області.