Найтонший двостандартний смартфон Huawei Ascend P6 за найвигіднішою ціною від 1999 грн. 
 
Двостандартний смартфон дозволить об'єднати звичний номер вашого GSM оператора прямий номер вашого міста та 3G Інтернет «Інтертелеком» на швидкості до 3.1 Мбіт/c на найширшій зоні покриття 3G в Україні.
 
Умови акції при підключенні до тарифних планів
 

Тарифний план

Вартість підключення акції

 Щомісячний платіж на 6 місяців

Non stop

1999 грн

275 грн

Всі мережі

2349 грн

255 грн

Безлімітний смартфон

2439 грн

240 грн

500 хвилин

2499 грн

230 грн

Зручний міський+

2589 грн

215 грн

 
 
При підключенні за умовами акції абонент додатково сплачує вартість смартфона Huawei P6-С00 у розмірі - 1 грн з ПДВ.
 
Підключення проводиться на обласну або районну нумерацію, не більше 2-х підключень для одного абонента.
 
Придбання обладнання за акційною вартістю можливе лише за умови підписання додаткової угоди терміном на 6 місяців. За умови передчасного припинення договору до закінчення дії ДС встановлюються штрафні санкції у розмірі 7 грн. з ПДВ за кожну добу до закінчення терміну дії ДС.
 
Щомісячний платіж залишкової вартості смартфона вноситься разом з абонентською платою не пізніше останнього числа місяця, за який здійснюється платіж.
 
У період дії ДС послуга «Тимчасове припинення контракту» не надається.


Безлімітний інтернет на 100 днів

При підключенні за акційними умовами активується додаткова послуга «100 днів 3G безліміту». Послуга активується автоматично при підключенні до всіх тарифних планів.  
 
Безлімітний інтернет для смартфона доступний для використання протягом 100 днів з моменту активації. Безкоштовно 100 днів безлімітного 3G інтернету надаються за умови оплати абонентської плати тарифного плану, вибраного при підключенні протягом усього зазначеного терміну.
 
Під час активованої послуги «100 днів 3G безліміту» для виходу до Інтернету насамперед використовується пакетний трафік у межах чинного тарифного плану. При споживанні трафіку до 30 ГБ у рамках послуги «100 днів 3G безліміту» Інтернет-доступ надається на швидкості передачі до 3,1 Мбіт/с. При споживанні понад 30 ГБ трафіку в рамках послуги «100 днів 3G безліміту» інтернет-доступ надається на швидкості передачі даних до 128 Кбіт/с.
 
По закінченні дії додаткової послуги тарифікація передачі Інтернету для смартфона буде здійснюватися за базовими умовами тарифних планів.