Новинка на ринку модемів стандарту CDMA від компанії Huawei в Україні. Модем Huawei UML397 спочатку виготовлений для Американського оператора U.S. Cellular, але успішно адаптований у нашій мережі. Програмно переводиться в режим роботи стандарту REV B, що дозволяє працювати йому на швидкості до 14,7 Мбіт на секунду в мережі першого національного CDMA оператора «Інтертелеком».

Huawei UML397 підтримує мережі 4G LTE, що надалі з розвитком цього стандарту в Україні може дозволити йому працювати на більшій швидкості, і Вам не потрібно буде змінювати свій модем на новий. З мінусів на перший погляд його громіздкість, але дизайн легкий та компактний, його вага становить лише 50 грам.

Зручний тип порту USB,  забезпечує підтримку операційних систем Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 та Mac OS X 10.5 або вище. Huawei UML397 бездротовий 3G/4G модем дає Вам блискавичний бездротовий доступ в Інтернет там, де це необхідно. Скрізь де є покриття оператора, Ви можете використовувати цей модем, у зонах слабкого прийому сигналу є можливість використання виносної антени через спеціальний перехідник. У модемі Huawei UML397 є повноцінний роз'єм під антену. Вбудований двоколірний LED індикатор робочого стану модему.

Програмне забезпечення може бути встановлене безпосередньо з модему, так званий ZERO-CD, що забезпечує велику простоту в установці драйверів, Вам не потрібно носити їх собою на носії, достатньо лише підключити модем до комп'ютера або ноутбука і драйвера встановляться автоматично.

Крім того, Huawei UML397 включає віртуальні приватні мережі (VPN) для майстра Microsoft, Nortel, SonicWall, Cisco та інших клієнтів VPN. Незалежно від того, де ви знаходитесь, ви зможете зручно отримати доступ до мережі компанії, адреси електронної пошти та програм.

MicroSD слот для карт пам'яті дозволяє використовувати модем  для додаткового зберігання даних. Чіпсет MDM9600 забезпечує швидкісну передачу даних, внутрішня MIMO Intenna з покращеними характеристиками приймача-передавача модему.

На мій погляд, хороший модем у поєднанні ціна-якість. Замовити Huawei UML397 з доставкою по Україні можете у нашому Інтернет-магазині.