samsung lc11 3g wifiНовинка від компанії Samsung 3G/LTE WiFi точка доступу SCH-LC11, гідна заміна всім вже давно відомому Novatel Mi Fi 2200.

З новим Samsung 4G LTE LC11 Mobile Hotspot ви зможете в майбутньому скористатися перевагами нової 4G LTE мережі - незалежно від того, якої марки у Вас телефон , планшет чи ноутбук, головна наявність Wi Fi. На сьогоднішній день в Україні роутер працює в мережах CDMA 3G на швидкості до 3,1 Мбіт на секунду. Ви можете використовувати його в мережі оператора Інтертелеком або PEOPLEnet.

За допомогою Samsung SCH & LC11 Ви можете забезпечити Wi-Fi доступ до п'яти Wi-Fi пристроїв. Це дає можливість організувати міні-офіс у дорозі з бездротовим доступом до Інтернету. Скрізь де є покриття оператора, Ви можете використовувати його без будь-яких обмежень. Широка карта покриття оператора Інтертелеком дозволить Вам практично в будь-якій точці України завжди бути в режимі онлайн.

Samsung LC11 

Це маленький і портативний пристрій вагою всього 2,7 унції, що становить 76,5 грам, легко поміщається в гаманець, кишеню або портфель. Вам більше не потрібно возити з собою громіздкі роутери з модемами, щоб створити мережу Wi Fi там, де Вам це потрібно. Все влаштовано в одному пристрої Samsung SCH – LC11. Легкість використання спрощена до натискання лише кнопки живлення. Включаєте роутер і вже за кілька секунд у Вас повноцінна своя мережа Wi Fi. Легко та зручно, спробуйте, я впевнений Вам сподобається)

Батарея Samsung LC11 складає 1500mAh, що дозволяє продовжити час використання до 216 хвилин (заявлено виробником), робота в режимі очікування складає 9 годин.

> Чим же Samsung SCH & LC11 краще Novatel 2200. Новіший процесор зроблений спеціально під мережі LTE дозволяє збільшити швидкість прийому-передачі в мережі 3G CDMA, у нього потужніша батарея, підтримка стандарту LTE , який, можливо, з'явиться у нас в Україні найближчим часом і дозволить збільшити швидкість Вашого мобільного Інтернету без необхідності змінювати пристрій. Так би мовити роутер майбутнього, якщо частоти LTE будуть збігатися з Американськими операторами Verizon або U.S. Cellular. Так як спочатку він був випущений саме для цих операторів зв'язку і добре зарекомендував себе!

Купить  WiFi точку доступа Samsung LC11