Як підключитися до Huawei EC5825?

Для початку увімкніть роутер кнопочкою включення, для цього натисніть і утримуйте її до загоряння всіх світлодіодів, далі роутер автоматично завантажиться та підключиться до мережі.  Для того, щоб підключитися до нього, потрібно знайти ім'я мережі, яку він створює і ввести пароль. Ім'я та пароль знаходиться під кришкою, зніміть її та введіть, наприклад, SSID(ім'я): EC5825-851fі WIFIKEY:300004056.

Як потрапити в інтерфейс адміністратора Huawei EC5825?

Підключіть роутер по кабелю до комп'ютера або по мережі Wi Fi і відкрийте будь-який браузер, введіть адресу 192.168.1.1

в адресному рядку.

Ім'я admin, пароль: admin

Як зробити, щоб Huawei EC 5825 підключався до мережі автоматично після його включення?

Потрібно зайти в адмінку та встановити цей режим. Зайдіть в розділ Advancend Settings далі Dial-up Settings далі Connection Settings і вибираємо пункт Auto.

Також доступні інші варіанти підключення:

Auto: 3G бездротовий модем автоматично підключається до Інтернету під час увімкнення.

Manual: 3G бездротовий модем підключається до Інтернету, натиснувши кнопку "Connect"  в консолі керування роутером.

On Demand: 3G бездротовий модем автоматично підключається до Інтернету при спробі надіслати дані.

Huawei EC 5825 відключиться від Інтернету, коли час простою перевищує "Max Idle Time". За промовчанням це 600 секунд.

Як змінити ім'я мережі та пароль Huawei EC5825?

Для зміни імені мережі, потрібно увійти в панель адміністрування, зайти у вкладку Advancend Settings далі WLAN Settings далі WLAN Basic Settings, в цьому розділ можна внести необхідні налаштування та зміни. Такі як Name (SSID), Country та інші.

Для зміни режиму шифрування та пароля зайдіть у вкладку Advancend Settings далі WLAN Settings далі WLAN Advance Settings.

Відновити заводські установки в Huawei EC 5825?

Потрібно зняти кришку акумулятора, знайти кнопку Reset, натиснути її і утримати протягом приблизно 10 секунд. Індикатори мають згаснути. Після відпустки роутер перезавантажиться і поверне свої установки до заводських.

Як перемикати режими CDMA та GSM у Huawei EC 5825?

Для перемикання режимів у роутері потрібно зайти в адмінку в розділ Advancend Settings далі Mobile Network Settings далі Network Settings і в полі Preferred Mode: виберіть мережу CDMA або UMTS та натисніть Apply.

Це основні питання, які можуть виникнути у користувачів. Є ще багато налаштувань, які ми просто не встигаємо описати, якщо цікавить щось конкретніше, зв'яжіться з нашими інженерами, і вони намагатимуться допомогти Вам.