Power Bank для WiFi модему Huawei EC315

Power Bank IE-LINK U 300 – це спеціально випущений автономний акумулятор для модемів-роутерів Huawei EC315 та EC355. Місткість якого становить 2800мАч. На ринку України з'явився одночасно з Huawei EC315 і дуже добре зарекомендував себе. Його можна також використовувати для зарядки мобільного телефону або плеєра, не важливо, головне мати USB кабель з потрібним роз'ємом.

Зовні Power IE-LINK має правильну прямокутну форму і зроблений таким чином, щоб Wi Fi роутер Huawei EC315 ховався в ньому. Виглядає дуже компактно та надійно. Збоку розташована кнопка включення та індикатор заряду. З приводу кнопки живлення виробник трохи не продумав, оскільки випадкове коротко натискання вимикає його, потрібно бути гранично обережним у цьому плані. І ще один незручний момент, немає отвору для підключення виносної антени. Тобто, якщо Ви хочете використовувати Huawei EC315 з перехідником і одночасно підключеним до IE-LINK, то це не вийде. Хіба що доопрацювати конструкцію самостійно за допомогою дриля та свердла.

В Інтернеті зустрічав відгуки користувачів, що при роботі від Power IE-LINK модем Huawei EC315 трохи тупить і ріже швидкість. З безлічі проданих батарейок, тільки 1% був помічений з подібною проблемою, як розумієте, у всьому може бути відсоток шлюбу, після цього випадку перед продажем та відправкою всі Power Bank IE-LINK U300 особисто ми перевіряємо на подібні дефекти.

По роботі ніяких нарікань немає, єдина важлива умова, обов'язково потрібно зробити кілька циклів заряд-розряд для розгону батарейки. І також має значення якість зарядки, якою його заряджати. У комплекті вона не йде. Всім рекомендую використовувати зарядки щонайменше 1А.

Час роботи модему від ie-link U300 може змінюватись від 4 до 10 годин. Цей час залежить від активності використання, якості покриття мережі в місці використання та кількості підключених активних пристроїв до модему.

Комплект постачання Power Bank IE-LINK: акумулятор, коробка та кабель USB-microUSB.

При покупці модему Huawei EC315 у нас Ви автоматично отримуєте знижку на Power Bank IE-LINK. Купувати в комплекті завжди дешевше.