HTC T528d One SC один із перших двостандартних комунікаторів від тайванської компанії HTC із серії One S. Приголомшливий смартфон виготовлений їх двох виняткових оздоблень. За допомогою спеціального процесу перше оздоблення перетворюється на надміцну керамічну, яка втричі міцніша за нержавіючу сталь. Градієнт анодованого металу – друге оздоблення. Надає надійності та стильності корпусу. Має супер-тонкий та елегантний дизайн.

One SC може похвалитися своєю тонкою конструкцією з барвистим 4,3-дюймовим WVGA дисплеєм, що забезпечує гарне враження від перегляду, зображення на екрані, яке Ви ніколи не бачили раніше, до виходу цієї моделі. Екран HTC T528d виготовлений з використанням технології Super LCD 2 та має роздільну здатність 480x800, відображає 16 мільйонів кольорів.

Камера HTC T528d дозволить Вам ніколи не проґавити можливість зробити знімок. Швидкий та зручний запуск, записувати1080HD відео, та 5 Мп камера. Функція HTC ImageChip дозволяє незалежно від освітленості отримувати знімки відмінної якості навіть якщо вони були зроблені в русі. Камера здатна фіксувати кожен момент, фотографії зроблені Вами завжди будуть яскравими та чіткими. Музика, відео, ігри мають насичений та справжній звук завдяки функції Beats Audio ™ 

Продуктивність, HTC T528d, оснащена новою версією системи Android 4.0.4 + HTC Sense ™ 4 також використовується двоядерний процесор із серії Qualcomm Snapdragon MSM8225 з тактовою частотою 1 ГГц, оперативна пам'ять (RAM) 1GB, вбудована пам'ять (ROM) 4GB, є можливість збільшити її до 32 GB за допомогою карт microSD. Місткість акумуляторної батареї становить 1800 мАг.

Єдиним мінусом, на мою думку, є відсутність фронтальної камери для використання її для відеозв'язку. Ось цей момент компанія не продумала, на жаль. Для любителів HTC телефонів з екранами в 4.3 дюйми модель HTC T528d ідеальний комунікатор, на сьогоднішній день, враховуючи співвідношення ціна-якість. Випускається у 3-х кольорах: чорний, білий та помаранчевий.

Купити HTC T528d у Києві можете у нашому магазині, попередньо зв'яжіться з нами, щоб уточнити його наявність.