Перші смартфони від компанії Samsung з екраном більше ніж п'ять дюймів прийшли минулого року у вигляді Galaxy Note.  Це дика відмінність від більшості смартфонів через великий розмір екрану, він здавався досить масивним, наявність стілус, дуже застаріла концепція, проте, цей планшет/телефон, незважаючи на свої величезні розміри, отримав безліч шанувальників, Pen S показав, що він є більше, ніж просто стілус.

Модель  Samsung Galaxy Note 2 (N719) випускається за допомогою двох відомих стандартів в Україні CDMA та GSM. Працюють одночасно у режимі очікування. Не пропустіть жодного дзвінка, текстових повідомлень або іншої інформації.

Samsung Galaxy Note II може похвалитися чотириядерним процесором Exynos потужністю 1,6 ГГц, оперативна пам'ять 2ГБ, тепер обробка завдань проходить легко та швидко. 5,5-дюймовий HD екран Note II з роздільною здатністю 1280 × 720, виготовлений за технологією Super AMOLED, завдяки чому виглядає сліпуче яскравим, відображає 16 мільйонів кольорів.

Samsung у своєму Galaxy Note 2 (N719) анонсує досить цікаву та важливу функцію Multi-Window, завдяки цій функції Ви можете на своєму екрані запустити кілька програм одночасно, таких як YouTube, ChatOn, Gmail, Карти, Інтернет та інші, необхідні Вам зараз, для того, щоб одночасно керувати кількома процесами, ну ви зрозуміли ідею. Насправді це працює добре. У нас відтворювалося відео,  доки ми перевіряли нашу електронну пошту, і шукали відповідний ресторан на Google Maps, все це можна зробити в різних вікнах на одному екрані, на щастя його розмір це вільно дозволяє робити.

 Основна камера Galaxy Note 2 має максимальну роздільну здатність до 8  мегапікселів (3264 х 2448), f/2.6 діафрагму та фокусна відстань3,7 мм, дозволяє при цьому записувати відео  1080p у форматі MPEG-4. Фронтальна камера 1,9 млн пікселів, запис відео 720p.

Ємність акумулятора Samsung N719 становить 3100 мАг. При тестуванні протримався 10 годин і 45 хвилин без зарядки, при цьому яскравість екрану була включена на 50%, увімкнений Wi Fi (але відключений від мережі) при звичайному користуванні, перевірці пошти і т.д. При більш активному використанні буде тримати менше, на це впливає рівень покриття мережі оператора.

Samsung Galaxy Note II N719 поставлятиметься з операційною системою Android 4.1  Jelly Bean.

купити Samsung Galaxy Note 2 N719