Lenovo S870e cdma+gsmНещодавно компанія Lenovo зайнялася виробництвом двостандатних комунікаторів. Одним із представників цього сімейства є бюджетна модель із непоганими характеристиками Lenovo S870e. Чим же компанія Lenovo вирішила нас здивувати? Та в принципі дивувати нічим) Але все ж таки розглянемо цю модель більш детально.

Lenovo S870e підтримує одночасну роботу двох SIM карток у режимі очікування. У ньому об'єднані два найбільш популярні на нашому ринку стандарти зв'язку CDMA (Intertelecom, PEOPLEnet) та GSM (MTC, Life, Київстар).

Високі показники високого класу апаратної конфігурації Lenovo S870e як перший істинний Lenovo, також має два чіпсети Qualcomm Snapdragon S4 MSM8625 та SC6610, які працюватимуть разом, один процесор підтримує один виклик і працює самостійно, другий процесор одночасно підтримує двосторонню функцію апарата, який працює на частоті до 1,2 ГГц, досить потужний.

Великий екран 4,5 дюйма Lenovo S870e QHD, надає широкий кут огляду дисплея з роздільною здатністю 540x960 достатнього для середньої потреби користувача.

Оперативна пам'ять Lenovo S870e об'ємом до 768 Мб +4 Гб ROM (вбудована пам'ять), максимальна підтримка 32 ГБ карти розширення microSD.

Фронтальна камера Lenovo S870e складає 0,3 мегапікселя. Основна камера 5-мегапікселів, з можливістю запису відео у форматі HD 720p, це важливе значення для задоволення щоденних потреб бізнесу та життя. Але, на жаль, немає світлодіодного спалаху і у темних умовах зйомки це створює маленькі незручності.

Lenovo S870e створює гарне перше враження, загальний дизайн також є ґрунтовним та елегантним.
Високоякісний матеріал надає смартфону багатий зовнішній вигляд, тонкі лінії металу по краях надають йому стильності. Товщина телефону складає 9,9 мм. Компанія Lenovo використовує більшу кількість при нанесенні гальванічних покриттів, що робить металеві елементи як стиль, близький до потреб користувачів.

Lenovo S870e має акумулятор об'ємом 2000 мАг, оснащений операційною системою Android версії 4.0, Ви можете насолодитися великим колом можливостей телефону, великий вибір вбудованих додатків сторонніх виробників, також величезний вибір додатків Ви зможете знайти в Android Market, як платних, так і безкоштовних, на будь-якого користувача.

Купити Lenovo S870e