Huawei C8813d cdma+gsmНовинка у 2013 році і вже знайшла свого клієнта – стильний, тонкий, доступний у різних кольорах. Ергономічний дизайн Huawei C8813D всього 9,3 мм підкреслить Вашу індивідуальність. Вагом всього 130 грам.

Huawei C8813d підтримує роботу у двох стандартах зв'язку - CDMA (1X EVDO Rev.A 800 МГц) та GSM (900MHz/1800MHz/1900MHz). Що дозволить в одному телефоні мати два номери, прямий міський та мобільний. Це вже давно стало актуальним на ринку України та має попит. Все більше і більше з'являється смартфонів з підтримкою cdma + gsm, це хороша тенденція, що дозволяє вибрати модель виходячи з потреб та бюджету. Саме Huawei C8813D я відніс би до бюджетної моделі. Але, незважаючи на свою невелику ціну, у нього досить непогані характеристики. Отже, докладніше про них.

Ємний HD екран з підтримкою мультитач. 4,5 дюйми IPS, 16 мільйонів кольорів, ультра-чітке зображення, роздільна здатність 854*480 FWVGA (16:9), всебічне відкрите захоплююче нове бачення.

Потужний двоядерний процесор 1,2 ГГц, надзвичайної сили для досягнення багатозадачності, перегляду веб-сторінок, відео, слухати музику, грати в ігри. Дозволяє виконувати необхідні завдання швидко та без зависань.

512 Мбайт оперативної пам'яті та 4 ГБ вбудованої з можливістю збільшення до 32 ГБ за допомогою micro SD карт. Звичайно, не багато, але ми не повинні забувати, що Huawei C8813d бюджетний смартфон. І навіть з такими характеристиками він легко впорається з основними завданнями користувача.

Уже традиційно у нові моделі смартфонів ставлять дві камери, основну і фронтальну. Основна камера Huawei C8813d із вбудованим світлодіодом має 5 мільйонів пікселів, фронтальна для відеодзвінків 3 мільйони пікселів. Знову ж таки нагадую, модель бюджетна, тому це непоганий набір. Якщо комусь потрібні якісніші фото, то краще купити професійний фотоапарат.

Нова система Android 4.1 Jelly Bean, оснащена характеристикою Huawei Emotion UI, дозволяє працювати більш плавно, реалістичніше, і підвищує емоційне переживання від використання C8813D.

Ємність акумуляторної батареї 1700mAh дозволяє працювати в режимі розмови до 600 хвилин, в режимі очікування до 400 хвилин. Але ці показники можуть змінюватися в залежності від рівня сигналу мережі та активності запущених програм.