Нова лінійка комунікаторів від компанії Lenovo, працюю у двостандартному режимі CDMA+GSM одночасно, одна з таких моделей Lenovo A630E. Комунікатори такого плану набирають великої популярності у нашій країні, цей виробник вже добре себе зарекомендував на нашому ринку. Розглянемо цю модель смартфона стисло для розуміння її функціоналу. Модель є бюджетною, тому не варто очікувати від неї чогось надприродного в характеристиках.

Новинка отримала TFT екран розміром 4.5 дюйми, виготовлений з якісного матеріалу, розширення 480 × 854 і має колірне відображення 16 млн. кольорів.  Процесор Lenovo A630e має два ядра, що працює на частоті 1 ГГц. Нова система Android 4.1 з можливістю подальшого оновлення до більш нової, що стосується пам'яті смартфона, виробник вбудував розмір у 4 Гб, також є слот microSD (максимальний розмір до 32GB), для збільшення обсягу та 512 Мб для оперативної пам'яті.

Основна камера Lenovo A630e має 5 мегапікселів, лицьова камера відсутня, немає можливості здійснювати відеодзвінки, але в принципі для цього можна використовувати і основну камеру, правда це створює деякі незручності. Якість знімків хороша і з гарною передачею кольору. Є можливість запису відеороликів.

Розміри Lenovo A630E становлять 135 × 68,8 ×11,6 мм, вагою всього 150 грам з батареєю. Поки випускається у чорному кольорі, надалі, можливо, буде у різних варіаціях.

Акумулятор потужністю 2500 мАг – досить потужний. Залежно від активності використання час роботи без підзарядки може досягти до 2-3 днів. При високій активності використання, в середньому заряду вистачає на один день. Багато факторів впливає на цей показник, тому в кожному випадку індивідуально залежить від самого користувача та якості покриття мережі операторів.

З бюджетних телефонів, для любителів великих екранів гарний варіант із одночасною роботою у двох стандартах зв'язку. Рекомендую Lenovo A630e як хороший та надійний комунікатор, задовольнить потреби будь-якого користувача.

Купити Lenovo A630e у Києві можна через наш Інтернет-магазин, попередньо передзвоніть для уточнення наявності цієї моделі.