Цей рік особливо порадував любителів двостандартних комунікаторів виходом безлічі новинок, виробники не перестають змагатися за право бути кращими та запропонувати своїм користувачам гарний, якісний телефон, який відповідав би вимогам будь-якого користувача. Одним із таких новинок цього року став Galaxy Style Duos i829 від південно-корейського виробника.

Бюджетний смартфон Samsung Galaxy Style Duos i829 на базі Android 4.1 має подвійний SIM слот. Перший слот SIM працює у мережі CDMA2000 з підтримкою швидкісного 3G Інтернету EVDO Rev A, другий слот працює одночасно у мережі GSM, але без підтримки HSDPA (UMTS).

Гаджет отримав двоядерний процесор Qualcomm MSM8625, його тактова частота становить 1,2 гігагерц, має вбудований графічний прискорювач Adreno203 GPU. Оперативка об'ємом 768 МБ та вбудований дисковий накопичувач на 4Гб можна збільшити до 32Гб за допомогою microSD карти пам'яті. 

Новинка Samsung Galaxy Style Duos i829 також оснащена якісним екраном розміром 4,3 дюйми з роздільною здатністю WVGA (800 на 480 пікселів). У деяких джерелах є інформація, що скло виготовлене за технологією Gorilla Glass, але на офіційному сайті такої інформації ми не знайшли, тому це не є правда. 

Камера Samsung-i829 зі світлодіодним спалахом, робить досить якісні фото, дозволяє записувати відеоролики, з роздільною здатністю 5-мегапікселів, фронтальна камера відсутня.

Ємність батареї телефону становить 1700 мАг, що дозволяє в середній активності користування працювати приблизно добу. Зазвичай вистачає день користування. Залежить від багатьох факторів, активності дзвінків, перегляду відео, активності GPS, Wi-Fi, якості покриття мережі тощо.

Якщо коротко охарактеризувати Samsung Galaxy Style Duos i829, телефон вийшов дуже хороший. Він сподобається як для любителів самсунгів, так і для тих, хто раніше не користувався смартфонами цього виробника. Пристойний дизайн, гарний екран, непогані характеристики, що ще потрібне для бюджетної моделі. Сміливо можете купувати цей телефон, добрий вибір.