Компанія Samsung у березні 2013 року оголосила про випуск GALAXY S четвертого покоління. У продажу ця модель з'явилася у другій половині 2013 року і завдяки своїй стильності та інновації вже знайшла свого покупця.

Samsung Galaxy S4 у порівнянні з попередніми моделями має більший екран, більш ємнісний акумулятор, що збільшує термін його служби, товщина телефону всього 7,9 мм, важить 130 грамів. Galaxy S4 тонший, але надійніший, легший для захоплення, компактний, враховуючи свої не малі характеристики.

Смартфон Samsung Galaxy S4 (i959d) має Full HD Super AMOLED (1920 х 1080) дисплеєм із щільністю пікселів 441 ppi, зображення стало ще кращим. Оснащений 5-дюймовим великим екраном з використанням скла Corning Gorilla Glass 3-го покоління, що робить його найбільш стійким до подряпин, скол, різного роду пошкоджень.

Новий процесор в Samsung Galaxy S 4 (I959D) від компанії Qualcomm Snapdragon 600, має чотири ядра частотою 1.9ГГц Krait 300, графічний процесор Adreno 320, 2 Гб оперативної пам'яті, 16 Гб вбудованої пам'яті + підтримка розширення до 64 Гб).

Основна камера Samsung Galaxy S 4 має роздільну здатність 13 мільйонів пікселів з автофокусом, зі спалахом та нульовою затримкою затвора. Смартфон також має дванадцять режимів камери, може бути представлена ​​у вигляді безперервної уповільненої кінозйомки на всіх діях. Фронтальна камера має 2 млн. пікселів зазвичай використовується для відео-дзвінків або ж портретної зйомки. Також у телефоні реалізовано підтримку подвійного режиму камери. Фотографії, зроблені цим телефоном виходять досить яскравими і яскравими, це сподобатися навіть професіоналам в області фотографування.

 Акумуляторна батарея Samsung Galaxy S 4 (I959D) має ємність 2600 мАч, що значно більше, ніж у попередніх версій цієї серії. Операційна система Android 4.2.2 (Jelly Bean).

Samsung Galaxy S4 (i959d) випускається з підтримкою одночасної роботи в мережах CDMA+ GSM, які вже з'явилися на ринку України, і має своє коло користувачів. Після того, як потримаєш його в руках, уже не хочеться відпускати. Дуже добрий вибір для ділових людей.

купити Samsung Galaxy S4 i959d