Виробник смартфонів Samsung завдяки своїм флагманським пристроям за останні пару років дедалі більше ставає популярним. В даний час компанія є серйозною загрозою виробникам Apple і HTC у світі смартфонів.

Після виходу Galaxy Note II компанія Samsung випускає двостандартну версію комунікатора Galaxy S3 i939d для мереж CDMA та GSM, в яких працює одночасно. В Україні в стандарті CDMA 2000 працюють два оператори - Інтертелеком та PEOPLEnet. За дизайном дуже схожий на Samsung Nexus, за розміром і округлими кутастими формами, різниця я б сказав тільки в матеріалі корпусу, до речі, на Samsung Nexus мені він більше сподобався, у Galaxy S3 він більш глянсовий, не зовсім практичний на мій погляд.

Топова версія Samsung S3, I939D продовжує загальний дизайн від S3, апарат має Super AMOLED HD сліпучий 4,8 дюймовий екран з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів, обмаль як для такого екрану, але виглядає добре, відображає 16 мільйонів кольорів, дисплей чіткий і яскравий. Інноваційний великий екран легко справляється з багатозадачністю, ви можете одночасно отримувати доступ до сторінки чату, ви також можете надсилати повідомлення, переглядати фотографії, дивитися відео, одночасно дві задачі не проблема з новим Samsung Galaxy S3 i939d. Смартфон має основну 8-мегапіксельну камеру з підтримкою високошвидкісної серійної зйомки та 1080p HD відео запису, фото-ефект дуже хороший. З фронтального боку 1,9 мегапіксельна камера для відеодзвінків та портретних фотографій.

Конфігурація обладнання, Samsung I939D має чотириядерний процесор Exynos 4412, який працює на частоті 1,4 ГГц, з 1 Гб оперативної пам'яті +16 ГБ вбудованої пам'яті ROM, для користувача вільно близько 14 ГБ, він має високі показники, так що система працює дуже гладко. Існує можливість збільшення внутрішньої пам'яті за допомогою Micro SD розширення пам'яті для зберігання даних. В системі телефон оснащений Android 4.1 операційною системою.

Що стосується акумулятора, то компанія забезпечила Samsung Galaxy S3 i939d батареєю ємністю 2130 мАг, не погана, але для такого яскравого екрану хотілося б більше. Випускається у двох кольорах - білий і синя галька.

Купити Samsung Galaxy S3 i939d