«Турбо швидкість» для найпопулярніших мобільних пристроїв

Використовуйте найшвидший 3G Інтернет на максимальній швидкості в Україні до 14,7 Мбіт/с (CDMA EV-DO Rev.B).

Оператор «Інтертелеком» пропонує спеціальну послугу «Турбо швидкість». При активації послуги швидкість 3G Інтернету може бути збільшена кілька разів. Використовувати найшвидший 3G Інтернет можна на найпопулярніших гаджетах відомих виробників.

«Турбо швидкість» для смартфонів

Пошук, спілкування в соціальних мережах, перегляд відео, online-ігри, мобільні платежі та мобільна комерція - це лише частина завдань, які користувачі можуть вирішувати за допомогою смартфонів. Активуйте послугу «Турбо швидкість» та отримайте доступ в інтернет на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

Активація послуги «Турбо швидкість» для смартфонів – 0 грн. Абонентська плата – 5 грн/місяць з ПДВ. Тарифи є дійсними для абонентів голосових тарифних планів.

Використання інтернет-доступу на Турбо швидкості можливе на смартфонах Apple: iРhone 5 (А1429), iРhone 5с (А1532) та iРhone 5s (1533).

«Турбо швидкість» для планшетів, модемів та роутерів

Тепер популярні інтернет-сервіси, що потребують високої швидкості для використання, доступні без затримок та зависань. Перегляд фільмів, ТБ програм, пересилання великого обсягу інформації для роботи або розваг доступні при переміщенні по всій території покриття оператора «Інтертелеком».

Послуга «Турбо швидкість» дозволяє збільшити швидкість інтернет-доступу до 14,7 Мбіт/с у рамках тарифного плану. Вартість активації послуги у тарифних планах для використання Інтернету – 0 грн. Абонентська плата від 2 грн.

Для використання 3G Інтернету на Турбо швидкості відмінно підходять планшети Applе: iPad 4 Wi-Fi 4G (A1460), iPad Air Wi-Fi 4G (A1475), iPad mini Wi-Fi 4G (A1455).