Новий флагман від компанії HTC, модель One MAX 809d працює у всіх відомих в Україні стандартах зв'язку одночасно. Ви можете самі вибирати, яким оператором користуватися, UMTS (Укртелеком), CDMA (Інтертелеком, PEOPLEnet) та GSM (Ківстар, Лайф, МТС, Djuice). Будь-які дві картки з перерахованих операторів Ви можете використовувати у своєму смартфоні та бути постійно на зв'язку.

Екран HTC One MAX 809d виконаний з високоміцного та стійкого скла Gorilla Glass, виготовлений за технологією Super LCD 3, має FHD роздільну здатність, 1080 x 1920 пікселів та щільністю на дюйм 480 dpi. Матриця IPS дозволяє збільшити кут огляду і забезпечує менше енергоспоживання, а також при яскравому сонячному світлі дозволяє легко користуватися смартфоном.

Потужний Qualcomm процесор Snapdragon має частоту 1,7 ГГц і чотири ядра, прискорює продуктивність для блискавичного виконання завдань додатків, завантажень та веб-серфінгу. Швидкість обробки графіки процесора розроблена з метою зробити геймплей гладким і швидким. Завдяки новому процесору Snapdragon у смартфоні HTC One MAX він реагує швидше, ігри йдуть краще, і завдяки зниженому енергоспоживання тривають довше приблизно на 40%.

Виробник вбудував у HTC One MAX 809d 2048 MB оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої, також є слот для карток пам'яті і можна її розширити до 64 ГБ.

Є можливість налаштувати розблокування за відбитком пальця, завдяки вбудованому сканеру, що знаходиться на задній частині смартфона, під камерою. Покращена HTC BlinkFeed дозволяє налаштувати робочий стіл під Ваші потреби. І ще безліч вбудованих додатків та компонентів, які повністю задовольнять Ваші потреби у мультимедійному плані.

Літій-полімерна акумуляторна батарея має об'єм 3300 мАг дозволяє працювати смартфону в режимі розмови до 26 годин і до 393 годин в режимі очікування. Заряд батареї залежить від активності Вашого використання, кількості запущених програм та рівня покриття мережі оператора. Загалом, при нормальному використанні сматрфона заряду вистачає на день.